Bu sabah "Söylemezsem Olmaz" programına bağlanan Murat Kadıoğlu evliliklerinin neden bittiğini anlattı.

SİMGE ALEVİ

'Evlenmemiz gizli gebelikle alakalı oldu' diyen Kadıoğlu sözlerine şöyle devam etti: 'Bunu herkes biliyor. Kendisi koyu bir Alevi; bizim ise koyu bir Müslüman Sünni olmamıza rağmen her türlü seti aşıp evlendim. Ailem bu yüzden Simge'yi istemedi. Ne kadar fedakarlık yaptığımı buradan anlayın.

Simge Tertemiz'den ayrılık açıklaması

AİLESİNDEN DOLAYI TARTIŞIYORDUK


Hamile olmasaydı bir evlilik düşüncemiz yoktu. Daha önce de boşanma davası açmıştık. Çocuk için devam ettik. Ailesinden dolayı tartışmalar yaşıyorduk. Son Çeşme'deki kavgamız yine ailesi yüzündendi.

ŞEBNEM SCHEAFER'LA SADECE BARA GİTTİK


Şebnem Scheafer'a gelince onunla Simge ile ayrı olduğumuz dönemde birliktelik yaşamıştık. 2 ay önce beni aradı halimi hatrımı sordu. Cumartesi gecesi de bara gittik. Hepsi bu.'

Simge Tertemiz'in daha önce yakın çevresine, "Eşimin ailesi alevi olduğum için beni hiç istemediler." diye dert yandığı iddia edilmişti.