Ak Parti İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu görev dağılımı yapar yapmaz gelecek yerel yönetim seçimleri için çalışmaya başlayacakları sinyalini verdi.
İstanbul Times Haber Merkezi
TT.Arenadaki kalabalığı görünce ağladım
Yeniden il başkanlığına seçilen Aziz Babuşçu Akşam Gazetesine verdiği mülakatta birbirinden ilginç konulara temas etti.
Kongernin yapılacağı pazar günü saat 12 ye kadar çok gergin ve endişeli olduğunu ifade eden Ak Parti İstanbul il başkanı mali Müşavir Aziz Babuşçu kongreye katılanların tümünün sigortalı olduğunu ifade etmek dahil bazı ilçe belediye başkanlarının halkla ilişkiler konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade tti.
Gelecek yerel yönetim seçimlerinde belediye başkanlarının performansını halka soracaklarını ifade eden Babuşçu CHP.nin elinde olan Ataşehir,Büyükçekmece ve Avcılargibi ilçelerde belediye başkanlığını almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
İstanbul olarak yerel yönetimlerde yüzde 49 olan oy oranlarını % 55'e çıkarmak istediklerini ifade edenBabuşçu 'nun halkla ilişiklerinde sorun olan başkanlarımız var ile kimi kast ettiği merak konusu oldu. Ancak medyaya yansıyan bilgiler doğrultusunda Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal'ın halkla ilişkilerinde sorun olduğu ifade ediliyor.
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA