5 yaşındaki Yunus Emre,2 yasındayken geçirdiği havale sonucu %99 engelli olmuş. Mercek Haber Gazetesi ve Mehmet Derviş CANBEKLİ’nin " Ölüme Terk Edilen Çocuk " haberinden sonra gündeme gelen ,engelli Serdar Kurtuluş’un olayı ,Zeytinburnu’na taşıması İle Derya AKKILIÇ, gazeteci Mehmet Alpay ve bazı sanatçıların düzenlediği etkinlik Yıldızlar Düğün Salonunda yapıldı..

Zeytinburnu Yıldızlar Düğün Salonu nda, Mehmet Alpay’ın sunuculuğunu yaptığı gecede,bazı sanatçılar türküleri ile Yunus Emre’nin yanında olduklarını gösterdiler.

Derya Akkılıç gazetemize yaptığı konuşmada şunları söyledi ”Allah yavrumuza Şifa versin. Yunus Emre nin yüzündeki tebessüm her şeye değerdi. İstanbul Times yayın grubunun da bu tür sosyal olaylara karşı duyarlığından dolayı teşekkür ederim dedi.. Katılımcıların duygu dolu anlar yasadı..

Kimler geceye katıldı ?

Geceye,Ali GÜNDÜZ,Gülser BAL,Nevzat ERTEKİNOĞLU,Recep Osman ERDOĞAN,Bülent YALÇINKAYA,Resmiye GÖÇ,Kadir ŞENGÜL,Seviye AŞIR,Sevgi İZCİ,Yasemin TEKİN,Arzu GEYGEL,Solmaz SARITAŞ,Hacer ARI,Nurşen ÖRNEK,Hanife Ortakçı ATEŞ,Sevim BAŞER,Lale AYDIN,Fatma Gülten ÖZTÜRK ile birçok kişi katıldı.

Basının büyük ilgi gösterdiği , İstanbul Times Gazetesi  ve yayın grubundan gazeteci yazar ve aynuı zamanda Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) başkanı Hüseyin ÇETİNER,,engelli ve yetim  Yunus Emre için İYİLİK GECESİ”ne, Mercek Haber Gazetesi (Mehmet Derviş CANBEKLİ),34 Gündem Gazetesi (Bekir HALLAÇ),Hasbahçe Gazetesİ (Ayetullah ÇOŞKUN) Kırmızı Bülten Gazetesi (Mehmet Remzi TANIŞ),Zeytinburnu Haber Gazetesi Taylan DEMİRELLİ),) Akbaba Haber Ajansı,Haberler.com,Sancaktepe.ses,Yaşam Gazetesi  katıldı.

Kaynak:  İstabul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim