ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU ÇOK GÖRKEMLİ OLDU

AK PARTİ Zeytinburnu Belediye Başkan Aday Adayı Başvurum da beni yalnız Bırakmayan Dernek Başkanım Mehmet Ali Vatansever, Ahde Vefa Dernek Başkanım Metin Şengöz , Amatör Kulüpler Birliği Başkanım Şevket Serbest , 1453 Zeytinburnunular Derneği Başkanım Recep Keskin , Köprülüler Dernek Başkanım Vedat Vardar,İdol kulüp Başkanım Kenan Demirel başta olmak üzere,beni yalnız bırakmayan ağabeylerime,kardeşlerime dostlarıma Zeytinburnu çocukları adına teşekkürü bir borç bilirim ALLAH Hepinizden Razı olsun şeklinde konuştu.... #ZEYTİNBURNU #ÇOCUKLARI

İstanbul Times Haber Merkezi – Hüseyin Çetiner

O TAM BİR ZEYTİNBURNU ÇOCUĞU

Her Platformda Zeytinburnu Sevdalısı olduğunun altını çizen ve Zeytinburnu’nu Zeytinburnuluların yönetmesinin gerektiğine vurgu yapan İş insanı Celal Şentürk, başvuruların başladığı ilk gün Adaylığını açıkladıktan sonra resmi başvuru evrakını 17 kasım 2023’de Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı A.Selami Delibalta’ya teslim etti.

Celal Şentürk başvuru evrakını Delibalta’ya teslim etikten sora kendisi için hazırlanan toplantı salonuna dostları ile beraber geçti.

Burada çok duygusal bir konuşma yaparak “Bu kadar çok sayıda abimin, arkadaşımın ve dostumun olması karşısında çok duygulandım. Dokunsanız ağlayacak bir moddayım diyerek duygulu olduğunu ifade etti. Şentürk konuşmasından sonra herkese teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Ak Parti ‘den kalabalık arkadaşları ile ayrıldı.

İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNDEN AYRILIP BELEİYE BAKANI ADAYI OLDU

Bu nedenle AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkan Yrd. görevimden ayrılıyorum. Uzun yıllardır partimizin birçok kademesinde görev aldım. Bu süre zarfında birlikte çalışmaktan onur duyduğum tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

KETSEL DÖNÜŞÜM ANCAK BU ŞEKİLDE OLUR

Bu bir bayrak yarışıdır. Bizim bayrağı daha yukarıya taşıyacağımıza inancımız tamdır. Bu neden yola çıktık. Önceliğimiz her gece yatağa girdiğinde kendini tabutta hisseden Zeytinburnu Halkını yaşanabilir evlerine kavuşturmak olacak bu nedenle Kentsel Dönüşüme Belediye olarak her konuda büyük destek vereceğiz. Zeytinburnu Konut A.Ş.’yi hayata geçireceğiz.

Kentsel Dönüşümün önünü açacağız. Zeytinburnu’nu Zeytinburnu yapan ve 20 yıldır yok edilen ilçemizin en büyük markası Zeytinburnu Spor’u yeniden hak ettiği değere kavuşturup süper lige çıkaracağız. İlçemizin ortasında çöplük olarak aklan çürümeye terk edilmiş Zeytinburnu Stadını ilçemizin en gözden yaşam merkezi haline getirip Zeytinburnu Spor Kompleksine dönüştüreceğiz.

Yaşlı ve Kimsesizlerin kimsesi olacağız onları evlerinde hissettirecek beş yıldızlı bakım evlerini ilçemize inşaa edeceğiz. İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan araç park sorunu önceliklerimizden olacak. Altı araç parkı üstü yaşam alanı olan yeni çifte parklar yapacağız yapmak zorundayız.

Zeytinburnu Halkı artık ZEYBİS üzerinden İlçe yöneticileriyle sürekli iletişim halinde olacak. Zeytinburnu Gençliği köşe başlarında değil spor salonlarında olacak. Onları spor akdemleriyle buluşturacağız. Bu ve benzeri

yüzlerce projemizi ile güçlü kadromuz ve ekibimizle Zeytinburnu’nu yönetmeye talibiz. Hep dediğim gibi Zeytinburnu atama kadrolarla yönetilmeyi hak etmiyor. Artık Zeytinburnu’nu Zeytinburnulular yönetsin dedi.

ESNAF ZEYARETLERİNE BAŞLADI

Zeytinburnu ilçesinde faaliyet gösteren bir çok esnafı ziyaret ederek sohbet eden Belediye başkan aday adayı Celal Şentürk ilgi ve alakalı ile kaşılanıyor. Özellikle belediye elini değil gövdesini taşın altı koyacak diyen Şentürk aday olup seçilmesi halinde kentsel dönüşüm ile alakalı bütün projelerinin hazır olduğunu söyledi

CELAL ŞENTÜRK KİMDİR?

Başkan Arısoy Gençleri Unutmuyor Sohbete Devam Başkan Arısoy Gençleri Unutmuyor Sohbete Devam

1979 Yılında Zeytinburnu’nda doğan Celal Şentürk aslen Üsküp muhaciri bir ailenin çocuğudur. İlk, orta ve Lise Eğitimini Zeytinburnu’nda tamamlayan Şentürk Askerliğinin ardından 2002 yılında kendi şirketini kurdu. 2002 yılından bugüne kadar kendi şirketini yöneten başarılı iş insanı Celal Şentürk, Evli ve Bir çocuk babasıdır. Halen Rumeli Türkleri Derneği başkan vekili görevini yürütmektedir.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim