GÜZEL BİR PROGRAM OLDU 

VİDEOLU HABER 

Zeytinburnu İçin 14’üncü Kez Deklanşöre Basma Zamanı..! Zeytinburnu İçin 14’üncü Kez Deklanşöre Basma Zamanı..!

Milliyetçi Hareket Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı (MHP) Zeytinburnu 15 Temmuz meydanında binlerce kişiye İftar verdi. İftarın onur konuğu MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Habip Kapıcıoğlu yaptığı selamlama konuşmasında davetlerine icabet eden MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan’a,Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy’a ve Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı A. Selami Delibalta başta olmak üzere davetlerine icabet eden herkese teşekkür etti.

Daha sonra Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy kısa bir selamlama konuşması yaparak her kesin ramazan ayını ve akabinde erişecekleri bayramlarını kutladı.

MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan ise yaptığı konuşmada Zeytinburnu ilçesinin kendi siyasi geçmişinde çok önemli olduğunu ifada ederek katılması gereken çok etkinlik olmasına rağmen bir gün önceden haberdar olduğu MHP Zeytinburnu iftarına katılmak istediği için programını zorlayarak geldiğini ifade ederek İlçe başkanımız sayın Habip Kapıcoğlu başta olmak üzere Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanında yapılan sokak iftarında yüzlerce kişiyi iftar sofrasında ağırlayan İlçe başkanlımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ederim dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim