Allah Haclarını Kabul Etsin
AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan programda yaptığı konuşmada, "Allah tüm Hacıların Haclarını kabul etsin. Esenler Rumeliler Derneği'nde sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Mevlit organizasyonundan dolayı dernek başkanı ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Gelenek İnşallah Devam Eder
Hacdan dönen herkesin haclarının mebrur olmasını dileyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Hacdan geldikten sonra kardeşlerimiz, umuyorum ki Hac tesirini bizlere etmiş oldukları dua ile de hissettireceklerdir. Rumeli Derneğimiz Hacca gidenleri uğurladı, şimdi de Hacdan gelenleri karşılıyor. Bu bir gelenek oldu, inşallah devam eder. Gitmeyen kardeşlerimize de Allah nasip etsin" dedi. İçinde bulunduğumuz Muharrem ayının faziletine dikkat çeken Göksu, "Bir vesileyle Muharrem’inizi tebrik ediyorum ama bir vesileyle de Muharrem’in yasını tutanların yasına katılıyorum" dedi.
AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan da Hacdan gelenlerin Hac ziyaretlerinin kabul olmasını temenni ederek, Hacca gidemeyenlere de bu kutsal görevi yerine getirmelerinin nasip olmasını diledi. Program, konuşmaların ardından okunan mevlid ve dualarla devam etti. Programın sonunda Hacılar, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya Hacdan getirdikleri hediyeleri takdim ettiler.