Emniyet Müdürü Burak Bodur Detaylı Bir Sunum Yaptı

Çiçeği Burnunda Zeytinburnu İlçe emniyet Müdürü Burak Bodur açılış konuşması yaptı ve akabinde bir önceki toplantıdan günümüze yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde katılımcılara anlattı. Burak Bodur özetle şunları anlattı “Öncelikle Huzur toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. İstanbul’un 39 ilçesi mevcut. Asayiş olayları bakımından 22.sırada yer alıyoruz. Yani İstanbul ilçeleri içinde ortalarda bir yerdeyiz. 523 Tane polis memuru arkadaşım var.

Gece kartalları dediğimiz ve eskilerimizin mahalle bekçileri dediği yeterli sayıda arkadaşımız da ilçemizin asayişini sağlamak için çalışıyor. Okul önlerinde görev yapan ekiplerimizde başarılı çalışmalar yapıyor.

Okul Müdürlerimiz ,muhtarlarımız ile whats up gurupları oluşturarak sorunlara anında müdahale etmeye gayret ediyoruz. Görevimiz halkımızın huzurudur. Tekrardan bizi yalnız bırakmadığınız hepinize teşekkür ederim” dedi.

Ömer Arısoy’da yaptığı konuşmada seçim sürecinde yaptıkları çalışmalarda en çok karşılaştıkları sorunun düzensiz göçmenler ve yabancıların astıkları tabelalar ile alakalı olduğunu ifade ederek hem geri gönderme merkezi yaptık hem de tabelaları TSE standartlarına getirdik.

Asayişimizin daha düzenli olması için Emniyetimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vermiş olduğumuz araç ve yakıt desteği aynen devam edecek. Burada bulunan bütün kamu görevlilerin birinci önceliği halkımızın huzurudur. Hep beraber ilçemizi daha da iyi bir hale getirmek için hep beraber çaba sarf edeceğiz dedi.

Halkın Sevgisiz Kazanan Kaymakam Mehmet Makas soru cevap kısmında divan başkanlığı yaptı …

Zeytinburnu’na kaymakam olarak atandığı günden beri halkın içinde yer alan Kaymakam Mehmet Makas ilçe halkının gönlünü fethetmiş durumda. Soru sorma kısmına gelindiği zaman Kaymamak Mehmet Makas kısa bir selamla konuşması yaptı.”Bu masada bulunanların en kıdemlisi benim. Ömer başkanımız 31 Mart 2019’da seçildi. İlçe Emniyet müdürümüz ise kısa bir süre önce atandı. Bu şartlar altında resmi olarak bu masada bulunalar içinde Zeytinburnu’na en eski hizmet eden benim. Eski Belediye başkanımız sayın Murat Aydın’a, bir önceki emniyet müdürümüz Cenk Özmen’e de hizmetler için teşekkür ederim.

Zeytinburnu’nda yaptığımız bir çok hizmette bize katkı suna Belediye başkanımız sayın Ömer Arısoy’a da huzurlarınızda teşekkür ederim.

Daha sonra soru cevap bölümüne gelindiği zaman Kaymamak Mehmet Makas herkes burada özgürce isteği soruyu sorabilir.

Biz hiçbir kimseyi soracağı soru hakkında kısıtlandırmıyoruz. Bu toplantıların amacı Emniyetin yaptığı çalışmalar hakkında sizlere bilgi vermek ve sizleri dinleyerek var ise eksiklerimizi tespit edip hemen gereğini yapmaktır.

Artık yönetişim denilen bir model var. Kamu görevlileri biz ne dersek odur diyemezler zaten de demiyorlar. Ortak akıl ile herkes bilgisini ortaya koyarak ilçemizde hepimizin kabul edeceği bir yönetim tarzını hep beraber yerine getireceğiz dedi.

Sorulan bütün sorulara cevaplar verildikten sonra kokteyl ile Huzur toplantısı son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim