Dostları Cüneyt Tezcan ve Rıdvan Durmaz’ı yalnız bırakmadı

İç içişleri bakanı Süleyman Soylu’nun yoğun proğramlarından dolayı iki saat gecikmeli katılmasına rağmen dostları Tezcan ve Durmaz’ı aday tanıtım gecesinde yalnız bırakmadılar.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Cüneyt Tezcan yaptığı selamlama konuşmasında kendileri yalnız bırakmayan dostlarına, Ak Parti ve MHP ilçe başkanları ilçe başkanları ile belediye başkan adaylarına teşekkür etti. Tezcan programlarına katkı sunan İç işleri bakanı Süleyman Soylu’ya da teşekkür etti.

Rıdvan Durmaz ‘da yaptığı konuşmada gecikmeli başlamamıza rağmen bizleri sabırlar bekleyen bütün dostlarımıza teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun şeklinde konuştu.

Ömer Arısoy’da yaptığı konuşmada hep beraber ilçemizi Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’ e en iyi şekilde taşıyacağız dedi.

Süleyman Soylu ülkemizi geriye götüreceklere teslim etmeyeceğiz dedi

Soylu Düzce de program dışı yoğun istek üzere iki ilçeye yapılan ziyaretlere katılmak zorunda kaldığından dolayı İstanbul programların 2 saat gecikme ile yetiştiklerini söyleyerek herkesten özür diledi ve helallik istedi.

Soylu daha sonra CHP ve İyi Parti’nin üstü kapalı bir şekilde HDP ile işbirliği yaptığı ama halkımızın gözü önünde yaşananları herkes net bir şekilde görüyor. Allah muhafaza Cumhur ittifakı gerilerse zillet ve illet İttifakı bize nefes aldırmaz. Bundan dolayı hepimizin ufak tefek kırgınlıklarını bir kenara bırakıp ülkemizin geleceği için çalışması gerekir şeklinde konuştu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim