SAMİMİYET, GÜVEN VE DUALAR İLE YAPILAN KONGRE'DE MEVCUT BAŞKAN MURAT ELMAS YENİDEN TÜM DELEGELERİN OYUNU ALARAK CAMİİ DERNEK BAŞKANI SEÇİLDİ.YAPTIĞI İLK KONUŞMADA BÜTÜN DELEGELERE TEŞEKKÜR ETTİ ...

Öncelikle bize güzel bir miras bırakan merhum amcam Mehmet Tahan'a ALLAH'tan bir kez daha rahmet dilerim. Hem delegemiz hemde onursal başkanımız olan merhum amcamın eşi Münife Tahan yengem'de hem duaları,hem de delegemiz olması nedeni ile her zaman destekçim oldu. Ne yapsam yapayım yengem'in hakkını ödeyemem.Sağ olsun ilk kez sizede amcam ile olan yaşam sürecini anlatarak tarihe güzel bir not düşmüş oldu.

İkinci kez Cami derneğimizde cemaatimize hizmet etmek için yeniden dernek başkanlığına aday oldum. Birlik ve beraberlik için tek liste ile seçime girmemiz gücümüze güç kattı. Yoğun işlerine rağmen kongremize katılan bütün delegelerimize gazeteniz aracılığı ile bir kez daha teşekkür ederim. Güzel sözleri ile beni ve yönetim kurulumu onure eden Münife Tahan yengeme de buradan da saygılarımı ve hürmetlerimi bir kez daha sunmak isterim şeklinde konuşan Murat Elmas,yeni dönemin Camimize ve Cemaatimize bereket getirmesini dilerim diyerek sözlerini tamamladı.

MÜNİFE TAHAN BAŞTA MERHUM EŞİ MEHMET TAHAN OLMAK ÜZERE BÜTÜN ÖLMÜŞLERİMİZE DUA EDEREK KONUŞMASINA BAŞLADI

MÜNİFE TAHAN BAŞTA MERHUM EŞİ MEHMET TAHAN OLMAK ÜZERE BÜTÜN ÖLMÜŞLERİMİZE DUA EDEREK KONUŞMASINA BAŞLADI…

Münife Tahan İstanbul Times Gazetesi ve Tv 'den Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner'e Şunları söyledi: "Merhum eşim Mehmet Tahan ile 56 yıllık mutlu bir evlilik yaşadım.

6 evladımız oldu. Merhum eşim hacı Mehmet Tahan’da bende bütün evlatlarımızdan razıyız.

Rabbim de onlardan razı olsun inşallah. Merhum eşim Iğdırlı ben Trakyalıyım.

Zeytinburnu Sümer Mahallesinde çocukluğum geçti. Eşim ile bizi tanışırdılar ve evlendik.

Kendisi ile her evde olduğu gibi acı ve tatlı anlarımız oldu. Bana hep meleğim derdi. Rabim mekanını cennet eylesin. Hepimiz bir gün ahiret’e göç edeceğiz. Önemli olan kul hakkı ile gitmemek.

Murat Elmas bizim yeğenimiz kendileri elimde büyüdü.Merhum eşimden sonra dernek başkanlığını gayet güzel ve başarılı bir şekilde yapıyor. Hem delege olarak desteğim hem de yengesi olarak dualarım her zaman Murat ile olacak şeklinde konuştu.

İstanbul  Times Yayın Grubu ve ZeytinburnuTimes Gazetesi olarak Zeytinburnu'muz için çok önemli bir hizmet ifa eden Zeytinburnu Sümer Mahallesinde bulunan İmam Cafer-i Sadık (Azeri) Camisi dernek kongresi camii cemaatine ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. 

İŞTE İMAM CAFER-İ SADIK (AZERİ) CAMİSİ DERNEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ...

1-Murat  ELMAS   Başkan 

2-Özkan AKKOYUN 

3-İsmail SALMANLI 

4-Hüseyin DAĞHAN  

5-Ali Nail TAHAN 

6-Hayrettin TARIM 
7-Rasim ARSLAN 

Kaynak. İstanbul Times Hhaber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim