Murat Aydın Dargınlık kırgınlık olmasın

Zeytinburnu Belediyesi yeni Hizmet binası yemek salonunda verilen iftar davetinde konuşan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat AydınRefah Partisi, Fazilet Partisi, Saadet Partisi ve Ak Parti’de daha önce görev yapıp da bugün partide siyasi vazifeleri olmayan dostlarımız ile bir araya gelmek için isim ve telefonları olan bütün arkadaşlarımızın aranması için üç arkadaşıma vazife verdim.

Üç kişi hariç herkes katılacağını söylemiş. O üç arkadaşımla da kendim özel görüşeceğim. Bizim birbirimizi kırma lüksümüz yok. Dünya da yaşanan gelişmeleri görüyorsunuz. Artık bize saldırmanın yerinde ilişkimiz iyi olan ülkelere de saldırı yapılır oldu. Bizim en güçlü silahımız birlik ve beraberlik dedi.

Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanı Bahattin Ünver’de yaptığı selamlama konuşmasında davetlerine icabet eden bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu 

İl Başkanı Dr.Selim Temurci Artık % 10 Seçim Barajı Yoktur Dedi

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr.Selim Temurci ‘de yaptığı konuşmada İslam Ümmetinin artık yek vücut olma zamanının gelip geçtiğini ifade ederek artık seçimlerde baraj % 10 değil 50 + 1 dir dedi. Temurci İslam alemindeki kan ve gözyaşının durması için Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurguladı.

Bu Ramazan ayı biz Ak Partiler için içinde bir çok ilki barındırıyor. 1.si hain 15 Temmuz kalkışmasından sonra ilk ramazan ,2.si herkesin Erdoğan Cunmhurbakanı oldu Ak Parti dağılacak dediği bir dönemden sonra kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız yeniden partimizin başına geçti. Elhamdüllilah bu necip halk darbecilere geçit vermeyerek ülkesine ve hükümetine sahip çıktı. Bizler bu kadar güzel yerlerde güzel iftarlar yapıyoruz. Dün Filistin de bana bir fotoğraf geldi iftar maslarında su ekmek ve salata var. Biz bu durumları düşünmek zorundayız diyen Temurci eski partililerden destek istedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim