Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olan Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar karne şenliğinde doyasıya eğlendi. Beyaz El Derneği’nin evlerinde ve ilçe sınırlarında yaşayan yetim ve öksüz çocuklar Başkan Yasin Kartoğlu’nun eşi ve çocuklarıyla katıldığı programda doyasıya eğlenirken, Başkan Kartoğlu çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Konistan Davet Salonu’nda düzenlenen eğlence programına, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ile ailesi, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ertuğrul, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Karne hediyeleri Başkan Kartoğlu’ndan

İlçede yaşayan yaklaşık 120 öksüz ve yetim öğrenciye yönelik bu yıl ikincisini düzenlenen program renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Kartoğlu, ailesiyle birlikte masaları tek tek gezerek öğrencilerin karnelerini inceledi ve velileriyle sohbet etti.

Hacivat-Karagöz, sihirbaz, yüz boyama, jonglör ve palyaço etkinlikleriyle gönüllerince eğlenen çocuklara ayrıca oyuncaklar ve satranç takımı hediye edildi.

Editör: TE Bilisim