İstanbul kent gazeteciliğine beş yılda ivme kazandıran İstanbul Times Gazetesi aynı başarıyı Ankara’da da yakalamak adına ciddi çalışmaların içine girmiş bulunmaktadır.

 

Gazetemizin İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner Ankara temsilcilerimiz tecrübeli gazeteci Reşat Kuşçuoğlu ve gazeteciliğe sevdalı Neşe Özcan  ile İstanbul Times’ın Ankara’da yapacağı çalışmaların detaylarını konuşmak üzere iki günlük bir Ankara ziyareti yaptı.

 

İstanbul Times Haber Merkez / Özel Haber

 

Hüseyin Çetiner yaptığı açıklama da Kuşçuoğlu ve Özcan’ın Ankara da yaptıkları çalışmalarla gazetemizi başta TBMM.Başbakanlık,Bakanlıklar,Siyasi partilerin genel merkezlerinde,PTT.genel müdürlüğü ve diğer resmi kurumların genel müdürlüklerinde çok güzel bir alt yapı kurduklarını yaptığı Ankara ziyaretinde görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

 

Başbakanlık Özel kalem çalışanları muhteşem işler yapıyor

 

Başbakanlık Özel Kalem’in en önde gelen çalışanları ile yaptığımız görüşmelerde özellikle isimlerini zikredip birimde çalışan 120 civarındaki çalışma arkadaşlarına haksızlık etmemek adına gözlemlerimizi yazarken şahıslardan çok birim olarak yaptıkları hizmetleri göz önünde bulundurmamız istediler. Biz de gazete idarecilerimiz ile yakından ilgilenen Özel Kalem müdürü sayın Hasan Doğan’a, Nilgün Şensoy’a ,Ahmet Demiralp ve Ragıp bey başta olmak üzere Başbakanlık Özel kalem müdürlüğünde çalışan tüm personele İstanbul Times’a karşı gösterdikleri yakın ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisini Ziyaret Ettik

 

TBMM.ne yaptığımız ziyarette İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk,Av.Bülent Turan,  Gülay Dalyan,Harun Karaca,Mevlüt Aslanoğlu,Ali Özgündüz, Faik Tunay,Süleyman Çelebi başta olmak üzeri İstanbul’un tüm vekillerinin gazetemizden haberdar olmaları ve bizi takip ettiklerini ifade etmeleri bizleri memnun etti.

 

Demokrat Parti genel merkez de basın müşaviri Emin Varol ile  uzun ve verimli fikir alışverişinde bulunduk.

 

PTT.genel müdürlüğü basın müşavirini ziyaret ettik

 

Kurumun Genel müdürü Osman Tural Ankara dışında olduğu için kendisi ile görüşemedik. Ancak  PTT.genel müdürlüğü Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Mehmet Ümit Yeşildağ ise ziyaretimizde Ankara Temsilcimiz Reaşt Kuşçuoğlu’nun 30 yıllık  gazetecilik hayatını bildiğini ifade ederek İstanbul Times’ın PTT.genel müdürleri Osman Tural ile yaptığı söyleşinin Manşetten yayınlanmasının kendilerini çok memnun ve mutlu ettiklerini ifade ederek kapılarımız sonuna kadar İstanbul Times Gazetesine açıktır dedi.

 

Ak Parti,CHP ve MHP genel merkezleri başta olmak üzere onlarca kurum ve yüzlerce insan ile fikir alışverişinde bulunduğumuz Ankara seyahatimiz oldukça verimli geçti. Çok yakın bir süre içinde Ankara temsilcilerimize vereceğiz lojistik destek ile Başkette de iyi bir başarı yakalayacağımıza eminiz.

 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim