Çünkü vücut ölçüleri dikkate alınmadan yapılan kombinler kötü bir görünüm ortaya çıkarır. Eğer oval bir vücut tipiniz varsa bol spor elbise tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Çünkü bol elbiseler vücudunuzdaki fazlalıkları gizleyerek sizi daha zayıf gösterir.

 Bunun yanı sıra ince bir vücut tipine sahipseniz de vücut hatlarınızı gösterebileceğiniz dar modeller tercih etmek daha uygun olacaktır. Bu sayede vücudunuza yapışan bir modeli sitemizden satın alabilirsiniz.

Sitedeki modellerin tümü her vücut tipine uygun olacak biçimde dizayn edilmiştir. Farklı vücutlara sahip kadınlar, sitemizde aradıklarını anında bulabilir.

                                                                                   

 Sezonun Trendlerini Göz Önünde Bulundurun

 Modası geçmiş parçalar giyerek rüküş bir görünüme sahip olmak yerine, moda ile uyumlu kombinler ile görenleri etkileyin. Sitemizdeki ürünler sayesinde bu artık çok kolay. Spor elbiselerde kullandığımız yenilikler tamamen modanın son trendlerine göre tasarlanmıştır.

Bu yüzden girdiğiniz her ortamda spor elbiseleriniz ile şıklığınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

 Spor elbiselerde kullanılan büyük kemerler, asimetrik kesimler, pul ve boncuk detayları tamamen moda trendlerine uygundur. Bu yüzden de sitemizde modaya uygun parçalara ve detaylara yer verdik.

Bu da size güzel spor elbiselerin yanı sıra, modayı yakından takip etme olanağı da sunar. Hem spor elbiseler ile muhteşem kombinler oluşturur hem de modayı ne kadar yakından takip ettiğinizi herkese kanıtlarsınız.

 Konseptinize Uygun Seçimler Yapın

 Spor elbiseler birçok farklı konseptle kullanılabilecek biçimde kombin edilebilir. Eğer günlük hayatta spor elbiseyle kombin yapmak istiyorsanız spor ayakkabı ve spor bir çanta kullanarak alışverişe çıkabilirsiniz.

Ya da arkadaşlarınız ile buluşarak bir kahve molası verebilirsiniz.

 Eğer daha şık bir kombin yaratmak ise amacınız, bu kez de spor elbiseyi stiletto ayakkabılar ile kombinleyerek daha gösterişli olmanız gereken davetlere katılabilirsiniz. Bu gibi farklı konseptlere uygun kombinler oluşturmak sizin elinizde.

Sitemizden alacağınız tek bir spor elbiseyle bile birçok farklı tarz yaratabilirsiniz. Siz de hemen sitemizdeki renk renk, çeşit çeşit spor elbiseye göz atarak alışverişe başlayın.

Editör: TE Bilisim