Dünyaca ünlü futbol yıldızı Samuel Eto’o, kurduğu vakıf ile Kara Kıta Afrika’daki çocuklara yardım eli uzatıyor. Vakfın 10. Yıl kutlamaları kapsamında futbol dünyasının dev isimleri Antalya’da 16 Temmuz’da özel bir bağış maçında buluşacak.

Aralarında Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan’ın da bulunduğu çok sayıda yıldız futbolcunun, Afrika’daki çocukların sağlık ve eğitim masraflarına destek olmak için sahaya çıkacakları bağış maçını 33 bin kişi izleyecek.


Erdoğan Teklifi Kabul Etti

Antalyaspor’un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto’o, adını taşıyan vakfın Afrikalı çocuklar yararına düzenlediği ve dünya yıldızlarının top koşturacağı karşılaşmaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teklifi kabul ettiğini duyurdu.

Menderes Türel, “Messi’nin yanında bir başka dünya yıldızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Antalya Arena çimlerinde futbol oynayacak. Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve bendenizin de krampon giyeceği, 16 Temmuz 20.45’te oynanacak karşılaşmaya hepiniz davetlisiniz” dedi.

Dünyaca ünlü futbolcuların Türk karması ile karşı karşıya geleceği özel maç, 16 Temmuz’da Antalya Arena Stadyumu’nda oynanacak.Samuel Eto’o’nun ev sahipliğindeki organizasyon için 16 Temmuz akşamı da Regnum Carya Golf&Spa Resort’da, dünya ve Türk futbolunun en ünlü yıldızlarının yanı sıra seçkin bir davetli topluluğunun katılacağı bir de gala düzenlenecek.Karşılaşmanın biletleri www.biletix.com ve www.aerobilet.com.tr adreslerinden 5 ayrı kategoride satışa sunuldu. 7 – 17 yaş arası katılımcılara, biletler %30 indirimli satılıyor. Girişler sırasında indirimli bilet sahiplerinin kimlikleri kontrol edilecek. Karşılaşmadan elde edilecek gelirler Samuel Eto’o Vakfı’na aktarılacak.
Editör: TE Bilisim