HAYALİMİZ GERÇEKLEŞİYOR

Son yıllarda televizyon dünyasında hızlı adımlarla ilerleyen Ferhat Canbey, mesleki hayatında kariyer yapmaya devam ediyor. Canbey Medya Grubu bünyesinde Bölge Gazetesi, Süper Life Dergisi ve Bölge Haber Ajansından sonra 2015 yılında Türkiyede Bir ilke imza atarak Kürtçe ve Türkçe Müzik yayını yapan Yaşam Tv ile TV dünyasına merhaba dedi. . 2017 yılında Gala Tv ile hız kesmeden yoluna devam eden Ferhat Canbey Şimdide hayalin kurduğu Malatyanın yeni ekranı, Malatya Yurdum Tv’yi kuruyor.

DOĞU VE GÜNEYDOĞUNUN EKRANI OLACAĞIZ

Canbey Medya Grup bünyesinde faaliyet gösteren Malatya Yurdum TV Türksat 4A Frekans : 12034 Polarizasyon : V Dikey Sembol : 27500 Fec: 5/6 frekansı üzerinden yapan modern cihazlarıyla Malatyanın yanı sıra tüm Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi`ni haberleriyle, belgesellerle, sanayisiyle, ekonomik ve sosyal göstergeleriyle, kültürüyle ve geleneğiyle ekranlara taşıyacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

MALATYALILARIN YENİ KANALI GELİYOR

Malatya ve İstanbul’da canlı yayın stüdyolar bulunan Malatya Yurdum TV çok yakında izleyicisi ile buluşacak. Canbey Medya Grup Başkanı Ferhat Canbey; “Yıllardır hayalini kurduğum Malatya Tv’ yi artık hemşerilerimle buluşturmanın heyecanını yaşıyorum. Malatyalı hemşerilerimin desteğiyle artık Malatyalıların yeni bir kanalı geliyor. Malatya Yurdum Tv çok yakında yayına başlıyor. Malatya Yurdum Tv için ekibimle birlikte kolları sıvadık. Çok yakında Canlı yayın aracımızla başta Malatya olmak üzere, Anadolu’nun bir çok şehrinde Canlı yayınlarımız olacak” dedi

.SICAĞI SICAĞINA HABER SAATİ

Canbey, son derece önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini aktararak, "Yayın ilkelerimiz objektif yayıncılığı, tüm kurum, kuruluşlar ve siyasi partiler arasında eşitliği ve doğruluğu en üst seviyede gözetmek. Yayın temamız haber, bilgilendirme ve bölgemizin tanıtımı içerikli olacak. Türkiye`nin tüm illeri ve Avrupa ülkelerinde yaşayan vatandaşlarımız, kendi şehirlerinin ve Türkiye genelinin sıcak haberlerini, yaşanan tüm gelişmeleri Malatya Yurdum TV aracılığıyla sıcağı sıcağına takip edebilecek. Modern stüdyolarımız, çağdaş yayın cihazlarımız, bağımsızlığı esas alan yayın ilkelerimiz ve güçlü kadromuzla birlikte halen yayın yapan kuruluşlarla tatlı bir rekabet içerisine gireceğiz ve bu rekabet de şüphesiz kaliteyi getirecektir. İzleyicilerimiz, ekranlarımızdan kendi iç yapımlarımızın yanı sıra kaliteli yerli ve yabancı filmleri, Müzik eğlence programları, dizileri, belgeselleri ve sevilen sanatçıların müzik kliplerini izleme olanağı bulacak. Canbey Medya Grubu olarak mevcut hiçbir medya kuruluşu ve diğer kuruluşlarla organik bir bağımız yok. Biz, yayınlarımızla halkımızın ekranı olmayı hedefliyoruz. 20 Mayıs pazartesi günü izleyicilerimizle buluşacak olmanın sevinci ve gururunu yaşıyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim