İstanbul Times'a yakışan bir gece oldu

İstanbul Times Gazetesi ve www.istanbultimes.com.tr
haber portalının 5.kuruluş yıl dönümü kokteyli ve plaket töreni 6 Şubat 2012 Saat 19.00 da Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz salonunda görkemli bir şekilde muthteşem bir kalabalık eşliğinde yapıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber  

Gazetenin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner kısa bir selamlama konuşması yaptı

Değerli dostlar, İstanbul Times Gazetesi olarak bugün burada icra edeceğimiz 5.kuruluş yıl dönümü ve plaket takdim törenimizin hayırlara vesile olmasını diliyor hepinize hoş geldiniz diyorum.
 
İnsanların,toplumların ve devletlerin hayatlarında önemli anlar ve günler vardır. Osmanlı Devleti için 1299 , Türkiye Cumhuriyeti için de 1923 yılı ne anlam ifade ediyorsa 6 Şubat 2008 de İstanbul Times Gazetesi için aynı şeyi ifade ediyor.
 
Bundan beş sene önce Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ferdi Türk ve birkaç arkadaşımız ile birlikte kısıtlı imkanlar altında başladığımız yayın hayatımızda aradan geçen süre içerisinde önemli haberlere imza attık.

Kuruluş aşamasında gazetemiz için onlarca farklı isim arasından İstanbul Times’i seçmemizdeki en büyük neden, 
Türkiye’nin aynası olan İstanbul’un Dünya’daki metropol şehirler arasındaki yeridir.
 
İstanbul demek Anadolu demektir,  İstanbul demek, Ege demektir,İstanbul demek, Karadeniz, İç Anadolu, Marmara, Doğu Anadolu ve Akdeniz demektir. Kısacası İstanbul demek, Türkiye demektir.
Böylesine önemli şehirde yerel gazetecilik yapmak demek, Türkiye geneline hitap etmek demektir.
 
5 yıl önce çıktığımız bu yolda amacımız Ulusal’da yer bulamayan ama bölgede yaşayan insanlar için önem teşkil eden olayları ve gelişmeleri gündeme getirmekti.
Gazetemizin daha ilk sayısından itibaren gündeme getirdiğimiz olaylar ve konular, kamuoyu tarafından yakından takip edildi.
 
İsmimizdeki Times ibaresi zamanla bizi uluslar arası alanda takip edilir hale getirdi.
Geçtiğimiz yıl yurtdışından web sitemize 1,5 milyon yabancı kullanıcı gelerek, haberlerimizi İngilizce’ye çevirip okudu.
 
Sadece okuyucu gelmedi,
 
Kazakistan‘ın başkenti ASTANA’da da organize edilen Uluslararası DİJİTAL KAZAKİSTAN teknoloji Fuarının” Medya sponsoru olduk ve ismimizi bütün katılımcılar duydu.
 
Merkezi Amerika’da bulunan  bir firma bizimle temasa geçerek İstanbul Times ile ortaklaşa bazı çalışmalar yapmak üzere girişimlerde bulundu.  
 
Bu girişimler sonucu Local domain ile haberlerimizi bizim logomuz altında İngilizce olarak yayınlamaya başlamıştır.
 
Gücünü okuyucusundan alan İstanbul Times Gazetesi, Kuruluşundan bugüne geçen 4 yıllık süreçte Her zaman “ANINDA HABER” sloganı ile hareket etmiş ve Bundan sonra 5. yılımıza girdiğimiz bugünden itibaren İlk gün ki heyecan ve tempo ile yayın hayatına devam edecektir.
 
Gazetenin kurucusu ve imtiyaz sahibi olarak,Bugüne kadar gazetemizin yayınlanmasında emeği geçen,Gazetemizi sahiplenip, bizleri İstanbul’un en çok okunan yerel gazeteleri arasında ilk sıralara taşıyan okurlarımıza , Yayın hayatımıza katkıda bulunan tüm reklam verenlerimize SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR DİLİYORUM.

Gazetenin Yayın Kurulu Başkanı Maksut Konyar'da konuştu
 
Konyar hava durumunun çok soğuk olamsına rağmen istanbul'un değişik ilçelerinden gecelerine icabet eden tüm misafirlere teşekkür etti. Amaçlarının finansal çözüm bulunduktan sonra günlük gazeteye geçmek olduklarını ifade eden Konyar sözlerini  eskiden ülkemizde bir çok antidemokratik gelişmeler yaşanıyor ve hükümetler bunun üstüne gitmiyordu.Ancak şu an en azında az da olsa yaşaşan antidemokratik gelişmelerin üstüne giden bir hükümet var dedi.

16 Kategoride Plaket takdimi yapıldı 

Gerek www.istanbultimes.com.tr üzerinde yapılan anketlerde elde edilen bilgiler sonucu gerekse de gazete juri üyelerinin yaptığı titiz ve uzun çalışmalardan sonra sahiplerini bulan plaketleri alan kişilerin yaptığı konuşmalar geceye damga vurdu.
  
Birbirinden farklı dallarda yapılan çalışmalarda plakete layık görülen kişi ve kurumlar gecenin atmosferinin çok güzel olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Kim Hangi kategoride plaket aldı ?
 
1-Yılın Milletvekili Kategorisinde Ak Parti teşkilat mensupları başta olmak üzere diğer siyasi parti mensuplarının da ilgi ile takip ettiği Yazar,siyasetçi  METİN KÜLÜNK,Halkın ve Basının sorunları ile yakından ilgilendiği için yılın Milletvekili seçildiği ifade edildi, Ak parti İstanbul milletvekili Metin Külünk’ün plaketini gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner takdim etti.
 
Plaketini alan Metin Külünk yaptığı konuşmada Yerel gazeteciliği çok önemsediğini ifade ederek Esenyurt ilçesinin Saadetdere mahallesindeki sorununu ben ulusal bir gazetede okuyamam ama işini doğru ve tarafız yapan bir yerel gazetede okuyabilirim dedi.
Külünk Konuşmasında ilk sayısından beri İstanbul Times’ı yakından takip ettiğini ifade ederek Hüseyin kardeşim başta olmak üzere gazetenin bu günlere gelmesine katkısı olan herkese teşekkür ederim dedi. 
 
2-Yılın Kaymakamı kategorisinde plakete layık görülen Sarıyer kaymakamı  ÖMER KARAMAN ise ilçede yaptıkları 3 B,Balık,Börek ve bal ile alakalı çalışmalarının plakete layık görülmesinin Kendisi ve mesai arkadaşlarının çalışma şevkine olumlu yönde katlı yapacağını ifade ederek bu her üç konuda yaptıkları çalışmalarının semeresini aldıklarını söyledi.

Projeleri hakkında misafirlere detaylı bilgiler veren Kaymakam Karaman’ın Plaketini Ak parti İstanbul milletvekili Harun Karaca takdim etti.
 
Karaca plaketi takdim ederken kısa bir konuşma yaparak Hüseyin Çetiner ile aynı zamanda komşu olduklarını da ifade ederek İstanbul Times’ın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ifade ederek gazetenin bugünlere gelmesine emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
3-Yılın Belediye Başkanı: LOKMAN ÇAĞIRICI www.istanbultimes.com.tr üzerinde bir süredir okuyucularımızın oylarına açık olan  anketimizde “İstanbul’da en başarılı ilçe belediye başkanı hangisi ? anketimizde 13.050 oy kullanılmıştı. Bu oyların 1.526 tanesini alarak en başarılı belediye başkanı seçilen Bağcılar Belediye başkanı Sayın Lokman Çağırıcı’nın plaketi ise gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ferdi Türk tarafından takdim edildi.Çağırıcı Plaketini aldıktan sonra yaptığı konuşmada İstanbul Times hakkında oldukça olumlu bir tablo çizerek çalışma şevkimizi ve cesaretimizi artırmıştır.                              
                     
4-İstanbul Times Onur Plaketini layık görülen ev sahibi belediye başkanımız MURAT AYDIN’ın plaketini ise ülkemizin en seçkin otomotiv şirketlerinden birisi olan TAMAŞ’ın kurucusu İsmail Çam takdim etti. Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın tecrübeli bir işadamı olan Sayın İsmail Çam’ın elinde plaket almaktan dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek kendisine teşekkür etti. İsmail Çam ise kendi alanlarında başarıyı yakalamış olan seçkin bir insan topluluğu ile birlikte olmaktan dolayı çok memnun olduğunu ifade etti.
 
5-Yılın İlçe Başkanı kategorisinde plaket almaya hak kazanana CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat’ın doğal ve içten konuşması katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Karabat plaketi Başakşehir ilçesinde halkın yönetime katılması adına yaptığı demokratik çalışmalarından dolayı aldı. Plaketini Zeytinburnu Esnaf odası başkanı Tacettin Akdağ’dan alan Karabat, Hüseyin Çetiner’in İstanbul Times ve Başaşehir Times Gazeteleri ile özgür ve tarafsız bir yayın yaptığı için kendisini ve ekibini kutladığını ifade etti.                                  
            
 
6- İstanbul’a hizmet dalında plakete layık görülen Duayen Belediye başkanı ve iki dönemdir Parlamentoda İstanbul’u temsil eden Feyzullah Kıyıklık ‘ın Plaketini gazetemizin yayın kurulu başkanı  Maksut Konyar takdim etti.
 
Bağcılar’ı köyden kente çeviren Kıyıklık yaptığı konuşmada,dünya da her şey yerelden başlarken ülkemizde ise her ne hikmetse bunun tersi oluyor. Bir çok idareci yerelden uzaklaştığı için dünya gündemini takip ediyor ama yanı başındaki sokakta neler olduğunu bilemiyor.
 
Bir siyasetçi olarak yerel basının mutlaka desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. İnşallah İstanbul Times Gazetesi haftalık gazete dalında yakaladığı başarıyı günlük yayın yaparak da yakalar diyorum. Hüseyin Çetiner kardeşim başta olmak üzere gazetenin gelişimine katkı yapan herkese teşekkür ederken nice beş yıllara.
 
7- Yılın Achormani (Kanal D) kategorisinde plaket almaya hak kazanan başarılı televizyoncu MEHMET ALİ BİRAND plaketin verildiği saatte televizyonda haber sunumu yaptığından dolayı plaketini 32.Gün Programının yayın yönetmeni Mehmet Polat Demokrat parti MKK.üyesi ve Uluocak Mimarlık'ın sahibi Mimar Süleyman Uluocak'ın elidnen aldı.                                                      
               
8-Yılın Ekonomi TV Yayıncılığı kategorisinde ise Bloomberg TV.genel yayın yönetmeni Ali Çağatay  İsabetli ve doğru programlarından dolayı TV yayınclığı  dalında plakete layık görüldü. Ali Çağatay plaket dağıtım saatinde proğramda olduğundan dolayı plaketini almak üzere asistanı Neptün Eken tarafından alındı.
Plaketin takdimi ise Dünya Basın Mensupları derneği genel başkanı Muzaffer Tunç tarafından takdim edildi.


9-Yaptığı korkusuz ve tabusuz haberlerden dolayı Yılın ulusal Gazetesi  seçilen 
TARAF gazetesinin plaketini AHMET ALTAN'a vekaleteN Markar ESAYAN aldı. Plaketi ise LALELİ SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ Başkanı  Gıyasettin EYÜPKOCA takdim etti.
 
10-Yılın Roman Yazarı kategorisinde JARUSALEM Romanı ile plakete layık görülen MARKAR ESAYAN ise plaketini sanayici işadamı İbrahim Yassuboğa'nın elinden aldı. 

11-Yılın TV Kanalı kategorisinde plaket almaya hak TRT.6 yaptığı programlarla  dikkatleri üzerinde topluyor. Kanalın genel koordinatörü FETULLAH KIRŞAN'ın plaketini yapımcı Metin Yiğit aldı. Plaket takdimi ise Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak tarafından verildi.   
                                                                
12-Yılın Muhtarı kategorisinde plaket almaya hak kazanan Başakşehir  Güvercintepe mahalle muhtarı İbrahim Dinç'e plaket kazandıran çalışması ise yüksek emak raiçlerine karşı halkın menfaaatlerini korumak üzere ilçe Belediyesi hakkkında açtığı davaya kazanarak mallahe halkının cebinde haksız olarak çıkacak olan trilyonlarca haksız veginin önüne gemesi ile plaket almaya hak kazandı. Plaketini se CHP.meclis üyesi Sedat Özbay takdim etti.                            
                                            
13-Yılın Şirketi kategorsinde Tamaş Motorlu Araçlar San.Ve Tic. Ltd. Şti.2011 yılı içerisinde 27 ülkede yer alan 6.450 Volkswagen Yetkili Servisi içinde hizmet ve serviskalitesinde ilk 100 içinde yer alarak ülkemizi başarı yurt dışında temsil eden TAMAŞ’ın yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali ÇAM’ın plaketini zeytinburnu beleidyee başkanı Murat Aydın takdim etti.
 
14-Yılın En İlginç İnşaat Projesi kategorisinde ise her katta bahçe konsepti ile IRMAK Group'un IRMAK GARDEN PLUS projesi kazandı. Grubun yönetim kurulu başkanı YÜKSEL AKGÜLYurt dışında yıllardır uygulanan her katta bahçe
projesi konsepti ile İstanbul ve Zeytinburnu’na yenilik kattığı için plakete layık görüldü. Yüksel Akgül plaketini kendisi gibi orjinal projeleri hayata geçiren Sarıyer ilçe Kaymakamı Ömer Karaman'dan aldı.        
                                                
 
15-Yılın Sağlık Kuruluşu kategorisinde ise Türkiye'nin ilk özel hastaneleri içinde yer alan AVRASYA HOSPİTAL plaket almaya hak kazandı. Avrasya plaketi dünyada ki şirketler küçülürken,hem mekan, hem de medikal kadro ve araç gereç olarak büyüme gösterip yüzlerce yeni kişiyi istihdam etmesi ile yılın sağlık kuruluşu seçilen AVRASYA HOSPİTAL'in plaketini kurumun kurucusu Opr.Dr.Hüseyin Urlu Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver'in elinde aldı.

16-Halk odaklı yaptığı çalışmalardan dolayı Yayın Kurulu Jüri Özel Ödülü'ne layık görünen İş adamı Ali Faik Biçer bir önceki dönem sosyal işlerden sorumlu Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı olarak görev yaptığı süre boyunca halkın sorunları ile yakından ilgilendiği için yayın kurulu Juri özel plaketine layık görülen Ali Faik Biçer plaketini aldı.

Kimler İstanbul Times 5.Kuruluş yıl dönümüne katılmıştı ?

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk,Feyzullah Kıyklık,Harun Karaca,Osman Aşkın Bak, DP.MKK.üyesi mimar Süleyman Uluocak,Bağcılar Belediye başkanı Lokman Çağırıcı ,Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahatin Ünver,CHP.Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat,Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman,Avrasya Hospital yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu,Genel Koordinatör  İbrahim Urlu,İzollu vakfı başkanı ve Gürbaşlar Group yönetim kurulu başkanı Adnan Başdemir,Bilim Koleji yönetim kurulu başkanı Vedat Toy,Çağlayan Group'tan Kazım Çağlayan, Sanatçılardan Aydın Aydın,İsmail Hazar, Saadet partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Kemal Hayırlıoğlu yardımcıları Semih Deniz,Halil Tufan,Cemil Kırış yönetim kurulu üyeleri,Milliyetçi Hareket partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Av.Fethi Ahmet Alparslan, Başakşehir Kızılay şube başkanı ve Çınar Koleji Büyükçekmece şube müdürü İlyas Bilen,CHP.Zeytinburnu Belediye meclis üyleri grup başkan vekili Ercihan Ekşi,meclis üyesi İlkay Biber, Mehmet Koç,Mehmet Yılmaz,Şenol Yurtseven,Ak parti zeytinburnu meclis üyelesi grup başkan vekili Mehmet Altuntaş,Meclis üyesi Kadir Erbasan,Hasan Uluocak, Irmak Group Yönetim kurulu başkanı Yüksel Akgül,Yardımcısı Murat Ağca,Sempati Rehabilitasyon merkezi'nden Sinan Uğurlu,Saliha Turan, Nurşen Örnek ve Kurumun diğer çalışanlar, İstanbul Kırtasiyeciler odası başkanı Yavuz Tekçe,  CHP.Başakşehir ilçe başkan yardımcıları Bilal İlhan,Saide Özgündüz,Cemalettin Kaya, ve diğer yöneticiler, kadın kolları başkanı Ayfer Dikbaş,CHP.Başakşehir Belediyesi meclis grup başkan vekli mali müşavir Bektaş Ulusan,Başakşehir ve İBB mevlis üyesi Serdar Bayraktar,Fikret Konya,CHP.Zeytinburnu İl genel meclis üyesi Yaşar Dindar,Zeytinburnu Gökalp Mahalle Muhtarı Celal Ertuğrul,Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat,Veliefendi mahalle muhtarı Veli Özaslan,Sümer Mahalle muhtarı Akın Coşkun,  Yaşar Halı s
aha sahibi Salim Irmak,Yaşar Mobilya sahibi Yaşar Irmak ,Başakşehir Malatyalılar derneği Başkanı Ramzan Boğur yardımcısı Nihat Demir, Zeytinburnu Belediye  Başkan Yardmcısı Gökhan Kasap,M.zafer Alsaç,Kültür müdürü Mustafa Aydın,basın danışmanı İsmail Uluhan,Başakşehir Güvercintepe Mahalle muhtarı İbrahim Dinç,Başakşehir Adıyamanlılar dernek başkanı eğitimci Ahmet Melik,Güvercintepe Mahallesi Kars-Ardahan-Iğdır Dernek başkanı Remzi İlter, Zafer Spor Kulübü başkanı ve zafer Sigorta sahibi Cengiz Zafer,Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürü Sayın  Feruz Kutsal Zeytinburnu Yardımlaşma derneğinden Aliye Öztürk, Eğitim Bir Sen Zeytinburnu Şube başkanı ve Haluk Ündeğer Lisesi müdürü Ahmet Coşkun, Eğitim Bir Sen İstanbul Şube Sekreteri Ömer Çakmak,Has Parti İl başkan yardımcısı Cemal Avcı,Zeytinburnu ilçe başkanı Abdülhekim Kaya , Ak Parti İstanbul İl yönetim kurulu üyesi İş adamı Rıdvan Durmaz,İşadamı Abdurraman Damaoğlu,Real İstanbul'dan Ahmet Dokumacı,Murat Türköz,Tamaş Otomotiv'den İsmail Çam ve Mahmet Ali Çam,Turan Şirketler Topluluğu yönetim kurulu başkanı Ahmet Turan, Merve İnşaat'tan Enver Tuncer, Elif Kuyumculuktan Sami Yapar,Ak parti İlçe yönetim kurulu üyesi Ali Kulil, Hasan Memiş, Bekir Eğerci, M.Zeki Sarban, Coşkun Toraman, İsmail Karaoğlu , Ömer Yıldız ,Başkan yardımcısı, Bilal Akgül,Hüseyin Emre,Özcan Özkul,Ak Parti Bakırköy İlçe yönetim kurulu üyesi iş adamı Adem İnce,Demokrat Parti eski Zeytinburnu ilçe başkanı Harun Altunbaş,Kaysu Dayanıklı Tüketim Malları şirketinin patronu Hakan Yıldırım,Fevzi Altuğ,Mürsel Çırak,İş adamı Ayhan Balcı,Yedikule Spor kulubü başkanı Naci Yeniyol ,Hüseyin Avni Dilmaç,Ak Parti Veliefendi Mahalle başkanı Adem Durak,Çırpıcı Mahalle başkanı Hurşit Bekaroğlu,Gökalp Mahalle başkanı Tuncay Balcı,Barış Kişo,Salih Baş, Malatya Pazarı sahibi Hasan Öztürk,Zeytinburnu fen işleri müdürü Engin Köklü,Ak parti Zeytinburnu gençlik Kolları başkanı Sercan Sayılı, Opr.Dr.Şamil Öner,Süper Şirketler Gurubu yönetim kurulu başkanı,İbrahim Yasuboğa, Dosso Dossi yönetim kurulu başkanı Ahmet Eraslan,Onur Marketler zinciri yönetim kurulu başkanı Ekrem Özer,Sanayici iş adamı Fevzi Uğur,Zeki Semetay,Sevdin Koç, Lasiad başkan yardımcısı işadamı ,Mehmet Yasuboğa, Lasiad başkanı Gıyasettin Eyüpkoca,Banka müdürü Oktay Akyıldız,Kula Ajans'tan Semra Kula, SMM.Ahmet Dumlu, CHP.meclis üyesi Sedat Özkan,işadamı Ahmet Uğurlu,Mehmet Ali Kılıç,Mehmet Koç,Hayat Dış Ticaret'ten,Hayatin Özbaş,Tahir Konyar,Maruf Yıldırım ve Ahmet Konyar, Fotoğrafçı Hanife Öztürk DOLAŞIR, Fotoğrafçı ve Yönetmen Mustafa Kemal DOLAŞIR... (İsimlerini yazamadığımız misafirlerimizden özür dileriz).

Basın Kuruluşları :

Anadolu Ajansından Asım Fedai,TRT.6'dan Metin Yiğit,Bloomberg TV.den Neptün Eken,Kanal D.den Mehmet Polat, Taraf Gazetesinden Markar Esayan,Kent Yaşam Gazetesinden genel yayın yönetmeni Umut Veli Develi,Emek Karakaş,Gazete Aktüel den Osman İslam, 34 Gündem Gazetesi ve iş dünyası dergisinden Bekir Hallaç,Yılmaz Oruç,Zeytinburnu Haber imtiyaz sahibi Taylan Demirelli,Genel yayın yönetmeni Murat Erğün ,Zeykent'ten Mehmet Alpay,Yazar 
Sevda Türküsev, Spor Hayat'tan Semra Köylü,Türkiye Esnaf Gazetesinden Rasim Şimşek ,Nusret Kafasıbüyük,Gazeteci Emre Toker,Hit Life ' 'den Çetin Altınbaş,

Çelenk ve telgraf gönderenler'de bizi yalnız bırakmadı

Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ı Recep Tayyip Erdoğan'ın telgrafı ayakta alkışlandı.İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ,Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, gönderdiği  telgrafta proğramı nedeni ile gecemize katılamadığı için üzgün olduğunu tüm katılımcılara selam ve saygılarını ilettiği telgrafta memnuniyetle karşılandı.Ak Parti İstanbul milletvekili Av.Bülent Turan ve Nurettin Nebati'de telgrafları ile bizleri yalnız bırakmadılar.Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu,Beyoğlu belediye başkanı
Ahmet Misbah Demircan,Maltepe Belediye başkanı Prof.Dr.Mustafa Zengin, Ak Parti Başakşehir Kurucu ilçe başkanı Ahmet Selim Köroğlu, Fatih Belediye başkanı Mustafa Demir hem telgraf hemde çok şık bir çiçek ile gecemize renk kattı., Bahçelievler belediye başkanı Osman Develioğlu,Küçükçekmece Belediye başkanı Aziz Yeniay ,Real İstanbul Projesi,Dengeium İnşaat Emlak,Çiğdem İnşaat Emlak,The Veliefendi Evleri, Ak Parti Başakşehir ilçe başkanı Ayhan Özgürel,Cabani Gorup Yönetim kurulu başkanı Mehmet Kaban,Tamaş Otomotiv yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Çam,Ak Parti Bahçelievler ilçe başkanı Dr.Hakan Bahadır, ve Özbaşlar Dayanıklı Tüketim malları İlvan Özbaş  başta  olmak üzere onlarca dostumuzun gönderdikleri çelenkler Kazlıçeşme Kültür merkezi Akdeniz salonunu botanik baheçesine çevirdi.

Gecemizin asıl sahibi sponsorlarımız oldu 

Her zaman maddi ve manevi olarak yanımızda yer alan sponsorlarımızdan,Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve yardımcısı Gökhan Kasap'a, Onaltı Dokuz İstanbul Projesinden Enes Berze'ye, IRMAK
 GROUP'un yönetim kurulu başkanı Yüsel Akgül, Başkan yardımcısı Murat Ağca ve yönetim kurulu üyesi Bilal Akgül her daim maddi ve manevi gazetemizi yalnız bırakmayarak özgür basının sesini duyurmasına gereken katkıyı yapmalarından dolayı başarımızda payları olan kurumların içinde yer alıyorlar. Beyefendi ve demokratik duruşu ile her kesin takdirini toplayan Zeytinburnu Merkez Telekom'un onursal başkanı Salih Zeki Durmuşoğlu'na her zaman yanımızda,Real İstanbul Projesinden Murat Türköz'e,Ahmet Dokumacı'ya ve Muammer Saka bizleri yalnız bırakmıyorlar. Olivium BOSCH yönetimi olarak gazetemize ilk günden itibaret reklam veren olarak katkıda bulunan BAYHANER LTD. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayhaner ve Olivium Bosch mağaza Müdürü Hakan Kaplan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlk günden beri her zaman maddi ve manevi olarak gazetemizi destekleyen ve sahip çıkan ülkemizin ilk özel sağlık kuruluşları içinde yer alan Avraysa Hospital kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu sağlık sorunlarından dolayı istirahtli olduğu halde bize verdiği önemden dolayı saatlarce gecemizi baştan sona kadar takip etmesi ve hakkımızdaki güzel konuşmasından dolayı müthiş derece mutlu olduk.Kendilerine layık olabilmek adına hedeflerimizi daha da büyüttük. Hüseyin Urlu'nun o mütevazi ve beyefendi duruşunu ilk günden beri takdir ediyoruz.  

Gecemiz ile alakalı düşüncesini sorduğumuz Avrasya Hospital',in marka değerini zireveye çıkaran genel koordinatör İbrahim Urlu kent gazeteciliğine ciddi bir ivme kazandırdığımızı ifade ederek Allah sileri nazardan korusun duası ile bizleri değeri paha biçilmez bir hediye vermiş oldu.

Zeytinbunru başta olmak üzere İstanbul genelinde yapılan bir çok sosyal proje içinde yer alarak topluma yararlı hizmetlerde bulunan  Alo Afiş'in sahibi Ali Gündüz bu gece ile alakalı tüm pankart,afiş ve diğer basılı materyallerimizin basım ve asımını yaparak bizlere ciddi bir kolaylık sağladı.  Kızı Seyhan hanım'da bu çalışmada ciddi emekler saf etti teşekkürler Seyhan hanım.

Tekbaşlar Gayrimenkül'ün genç,pratik ve aktif sahibi Naif Tekbaş'da tanıtım ve reklamın gerekliliğine ve gücüne inanmış bir iş adamı olarak logosunun gazetemizde yer alması için bir senelik reklam anlaşmasıı yaparak İstanbul Times'ın gücünden yararlanmak istediğini söylemesi anlamlıydı. Tekbaş Sposor olurken böyle muhteşem bir ortam ile karşılaşacağını düşünmediğini, gecenin beklentlerin çok üstünde olduğunu vurgulayarak Gazetemizin bugünlere gelmesinde emeği geçen her kese teşekkür etti. 

Hüseyin Çetiner dostlarına teşekkür etti

Gecemize icabet ederek İstanbul Times'ın gücüne güç katan tüm misafirlerimize kendim ve gazetem adına en kalbi duygularla saygı ve muhabetlerimi sunarım. Ayrıca Sponsorlarımızın bize verdiği desteği de unutmamız mümkün değildir. Yazabilmemiz için bu destekler bizim için hayati öneme sahipltir.Bizleri yalnız bırakmayıp gecemizin duyurusunu yapan tüm gazeteci arkadaşlara da teşekkür ediyorum. 

 
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim