39 temsilcisi ile gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında açılış konuşmasını İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Kadın kolları başkanı Zeytinburnu Yeşiltepe mahalle muhtarı Nadiye POLAT yaptı.

Polat

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği’mde yaklaşık 6 yıl kadın kolları başkanlığı görevi yapmaktayım Halkın iradesi ile seçilmiş bir bayan muhtar olarak her zaman derneğimizde kadın muhtarlarımıza gösterilmiş olan ilgi alakayı hiç bir zaman unutmadım ve kıymetli başkanımız sayın Selami Aykut tüm İstanbul muhtarlarımızı kucaklayıcı yönü ve muhtarlık kurumuna ekip olarak ciddi katkı sağlamış kardeşimizdir.

Biz onunla bu yola çıkarken muhtarlık kurumunu iyi bilenler bilir ne halde idi ve şimdi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız her zaman yanımızda olmasında yine İMDD büyük emeği vardır.
Bugün ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorum ve Bana bu mutluluğu yaşamamda maddi ve manevi katkısı olan ve bizleri hiç yalnız bırakmayan Zeytinburnu belediye başkanımız Sn. Murat Aydın’a ve Zeytinburnu muhtarlarımıza teşekkür ederim dedi..

 iMDD Başkanı Selami Aykut  konuşmasında İstanbul'da 39 ilçemiz ‘de görev yapan mesai arkadaşlarımızın hakkini aramak için mücadele etmiş olduğumuz İstanbul muhtarları dayanışma derneğimizin her ay bir yöneticimiz ev sahipliğinde yapmış olduğu toplantımızın mart ayı ev sahibi İMDD kadın kolları başkanı Nadiye Polat olduğundan dolay an itibariyle Zeytinburnu ilçemizde toplantımızı gerçekleştirmiş olmaktayız. dedi

.
Böyle önemli bir toplantımıza iştirak ederek bizleri onurlandıran kıymetli Belediye başkanımız  Murat Aydın’a teşekkür ederim.

mahallesi içerisinde hizmet veren mahalle muhtarlarımızın son zamanlarda yaşamış oldukları sorunları yakinen takip ediyoruz ve ilçe belediyelerimiz sağlamış oldukları destekler ile hizmet verme noktasında mücadelemiz devam ediyorsak olarak her yıl düzenlemiş olduğumuz sosyal etkinlik projesi noktasında il il faaliyetler yapmaktayız muhtarlık kurumu bir yönü devleti bir yönü halkı temsil eden makamdır. Muhtarlık makamına Cumhurbaşkanlığından seçildiği günden itibaren vermiş olduğu değer ve önem ortadadır.


Baş komutanımız Recep Tayyip Erdoğan Muhtarlar Toplantısında yapmış olduğu konuşmalar ‘da bir kez daha Muhtarlarımızın önemi ortaya çekmiştir. 

Bu duygu düşünler ile başta Zeytinburnu belediye başkanımız Murat Aydın'a,İMDD  yönetim kuruluna, Zeytinburnu Muhtarlarımıza ve Nadiye Polat ablamıza teşekkür ederim dedi.

Başkan Aydın’a plaket taktim etti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDİN
İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneğinin aylık yönetim kurulu toplantısını bizim ilçemiz ‘de ve bizlerin ev sahipliğinde yapmasından son derece çok mutlu oldum ilçemizin kıymetli muhtarları ile bir arada hizmet vermeye devam ediyoruz.
İMDD yönetiminde ilçemizin Yeşiltepe muhtarı Nadiye Polat’ın  olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.
Halkın iradesi ile seçilmiş Muhtarlarımızın her zaman yanında olduğumuzu çok iyi bilinmesi gerektiğini bilinmesini isterim.
Başta İMDD Başkanı Sn Selami AYKUT ve yönetim kuruluna başarılar dilerim dedi.

 

Editör: TE Bilisim