Kahvaltılı istişare toplantısı 3 saat sürdü 

İstanbul Times Gazetesi
genel merkezinde samimi bir ortamda yapılan kahvaltılı istişare toplantısında Ak Parti Zeytinburnu ilçe yöneticleri ve basın mensupları son gelişmeler hakkında fikir alış verişinde bulundular.

İstanbul Times Haber Merkezi  

Gazetenin kurucusu ve imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner yaptığı açılış konuşamında şunları söyledi "Basın mensupları ile siyasilerin zaman zaman bir araya gelerek yaptığı bu tür toplantılar bir çok yanlış anlaşılmayı çözmesi bakımından çok yararlı görüyorum.

Bundan üç hafta önce Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ve Tanıtım medya birim bakanı Av.Tamer Çetin Sur restorant'ta merkezi Zeytinburnu'nda bulunan basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantı yaptılar.

Bu kahvaltıda daha yakından tanışmak ve gazetelerin mekanlarını ziyaret etmek adına her hafta bir gazete de kahvaltılı toplantı yapma talebi Av.Tamer Çetin'den geldi.  Geçen hafta Aktüel Gazetenin kahvatısında bir araya gelen basın menusplarının bu haftaki buluşma yeri de Gazetemiz oldu. Bu buluşmada çok mutluyum diyen Çetiner, davetlerine icabet eden basın mensuplarına ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe yöneticilerine teşekkür etti. Çetiner toplantı sonunda Gelişim ve Değişim Tarihi içinde ZEYTİNBURNU" isimli kitabını katılımcılara imzaladı.

Tanışma toplantılarında çok istifade ediyoruz  

Ak Parti Zeytinburnu tanıtım ve medya birim başkanı Av.Tamer Çetin'de kahvaltılı istişare toplantısında yaptığı konuşmada merkezi ilçemizde olan gazeteci arkadaşlarımızla ilçedeki bir çok programda görüşüyoruz. Ancak karşılıklı oturup sohbet etme imkanı olmadığı için birbirimizi yeteri kadar tanıma imkanımız olmuyor dedi. Gazetesi ile İstanbul'a, haber portalı ile de tüm dünyaya güzel bir çalışma sunan Hüseyin Çetiner ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. İstanbul Times gibi etkin bir gazetenin idare merkezinin ilçemizde olması beni çok memnun ediyor diyen Çetin bu buluşmalar faydalı oluyor dedi.     

34 Gündem Gazetesinden Bekir Hallaç çalışmaları ile alakalı geniş bir bilgi sundu.
  Osman İslam ise gazetecilik tecübesi ve bilgisi olmayan kişilerin bu sektöre girmesinin kaliteyi düşürdüğünü ifade ederek herkes işini yapmalı dedi.
 
İstanbul Times Genel yayın yönetmeni Ferdi Türk ise gazete olarak sektöre kalite ve prestij kattıklarını ifade ederek gelecekte daha güzel projelerle İstanbul Times'ı bir dünya markası yapacağız dedi.

 
Toplantıda kimler vardı ? 

Ev sahbi İstanbul Times'ın imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner,genel yayın yönetmeni Ferdi Türk, köşe yazarı Fatma Ozan, Zeykent Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Alpay, 34 Gündem Gazetesi ve iş dünyası dergisinin imtiyaz sahibi Bekir Hallaç, haber müdürü Yılmaz Oruç, Aktüel gazete,Genç kuşak ve Moda life dergilerinin imtiyaz sahibi Osman İslam,Ak Parti Tanıtım ve medya biriminden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Av.Tamer Çetin, Mali ve idari işlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Metin Develi, Sosyal işlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Özcan Özkul,AR-GE'den sorumlu ilçe başkan yardımcısı Fatih Karataş, Hürriyet gazetesi eski çalışanı ve perde sektöründen Muzaffer Demir toplantıda bulundular.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
   
  
Editör: TE Bilisim