Müslüman âlemini 1000 yıldan beri karanlıkta bırakan Arap olma ayrıcalığı, Araplaştırma çalışmaları ve Allah`ın kelamını ve ibadetini anlamadan yaşama, birilerinin egemenliğine, bir zümreye veya bir aracıya teslim olma ortamına çeviren, çürümüşlük ve cahillik bataklığına dörtnala bizleri koşturuyorsunuz. Biz TÜRKLER kendi öz kimliğimizi yitirmeden MÜSLÜMANLIĞA geçtik ve yaptıklarımızla hem Müslümanlığa hem de yaptıklarımızla tüm insanlığa hizmetlerimizle tarihe imzamızı atmış bir milletiz.

Allah`ın dilini tek bir dile indirgeyerek bütün insanlığa ve canlılara gelen bir kutsal dini tek tipleştirerek, “ARAP PAPAĞANLIĞINA” kimsenin düşürmeye hakkı yoktur.

Allah`ın kelamı anlaşılmaz, çevrilemez diye bir söylem Allah`ın kitabına ve bütün mahlûkata gelmiş olmasına ters bir duruşla karşı karşıyayız.

Allah kelamını herkesin anlaması ve uygulaması için indirmiştir. Herkes ibadetini, yaşayışını ve konuşmasını en doğal olarak kendi ana dilinde yapması kadar uygun olamaz.

Buna engel olanlar; Allah`a, Resulüne, kitabına ve ibadetine baş kaldırmış, kendi dünyalığı ve menfaati için makam, mevki tutan, kendi nefsine uyan ve şeytanın ayak izlerini takip eden cehennemliklerdir.

Arap Milliyetçiliğini bize din diye yutturmak isteyenler cahil değil, düpedüz kendisini FİRAVUNLAŞTIRANLARDIR.

Allah`ın kelamı KUR`AN-I KERİM`de HUCURAT (ODALAR) SÜRESİ 13. – 18 ayetleri arasında bakın ARAP BEDEVİLER İÇİN NE DİYOR;

13. Ey insanlar! Biz, sizi bir erkek ile bir dişiden yarattık! Hem de sizi cemaat cemaat, kabile kabile yaptık ki, tanışasınız. Haberiniz olsun ki, Allah katında en keremliniz en takva olanınızdır. Şüphesiz Allah, her şeyi bilen, her şeyden haberdardır.

14. Bedeviler: “İman ettik” dediler. De ki: “Siz henüz iman etmediniz. Fakat henüz iman kalplerinizin içine girmemiş olduğu halde, İslam`a girdik deyin ve eğer Allah`a ve Resulü`ne itaat ederseniz, size amellerinizden hiçbir şey eksilmez. Çünkü Allah, çok bağışlayan, çok esirgeyendir.

15. Mü`minler, ancak o kimselerdir ki, Allah`a ve Resulü`ne iman ettikten sonra şüpheye düşmeyip, Allah yolunda mallarıyla, canlarıyla savaşırlar. İşte onlardır sadık (doğru) olanlar.

16. Deki: “Siz, Allah`a dindarlığınızı mı öğretiyorsunuz! Halbuki Allah, göklerdekini ve yerdekini bilir ve Allah her şeyi bilendir.

17.Onlar İslam`a girdikleri için seni minnet altına bırakıyorlar. De ki: “İslamınızı benim başıma kakmayın. Belki sizi imana hidayet buyurduğundan dolayı, Allah sizin başınıza kakar. Eğer sadıksanız!

18. Göklerin, yerin gaybını Allah bilir ve Allah, her ne yaparsanız görür.

ALLAH`IN KELAMI her şeyi çok güzel anlatıyor. Eğer ben bunu size Arapça olarak yazsaydım veya okusaydım anlayabilir miydiniz? Tabiî ki koca bir HAYIR…

Arap Milletine ve bütün İslam Milletlerine artı insanlığa söylenecek tek söz;

“Kimse kimseden üstün değildir. Üstünlük takvadadır.”

Takvada ADALET – DÜRÜSTLÜK VE AHLAK İLE OLUR.

Arap toplumuna ve bütün insanlığın güzelliklerini ortaya çıkarmak dileğiyle;

İNSAN doğduk, İNSAN-I KAMİL olarak ölmeyi yapabiliyorsak ne mutlu biz insanlara…

İnsan insanın kurtuluşu olması dileğiyle…

Bilmediğin ilmin peşinden gidersen; o göz, o kulak ve o uzuvlar sana hesap sorar… ayeti ile yazıma son veriyorum.

Hainliğin sınırı yoktur… Ata mirası ulu… oku çözüm içimizde… murat akbaş