Muhteşem “Sülüman” evlendi

 

İstanbul Times Gazetesinin neşriyatçı kuruluşu olan Çetiner Şirketler grubunun eski idarecilerinden birisi olan Ali Gülcü oğlu Süleyman’ı damat etmenin mutluluğunu yaşadı.

 

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber

 

Ayhan ve Gülcü ailelerinin mutlu günü

 

Gelinin Babası Reaci Ayhan ve Damadın babası Ali Gülcü ile otuz yıllık dost olduğunu söyleyerek nikah merasimine başlayan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın’ın esprileri ile renkli hale getirdiği nikah merasimi oldukça keyifli geçti.

 

Edirnekapı Mihrimah Düğün salonunda yapılan yemekli nikah ve düğün merasimine her iki tarafın davetlilerinden oluşan yüzlerce katılımcı Ayhan ve Gülcü ailelerini bu mutlu günlerinden yalnız bırakmadı.

 

Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner,damadın babası Ali Gülcü ile birlikte 25 yıl önce Çetiner Şirketleler grubuna bağlı olarak deri üretimi yapan Everest Deri’de birlikte acı ve tatlı çok güzel günleri olduğunu söyledi. Çetiner Ali Gülcü’nün o zaman henüz küçük birer çocuk olan oğulları Abdülkerim ve Süleyman’a helal birer lokma ekmek yedirmek adına çok dikkatli olduğunu,helal ve haram mefhumuna son derece bağlı olan Ali Gülcü’nün bu hassasiyetle ikisi erkek birisi kız olan 3 çocuğunu da güzel bir ahlak üzere yetiştirdiğini söyledi.

 

Ayşe ve Süleyman davetiyelerine Bakara 128.ayeti yazdılar

 

Ayşe ve Süleyman ailelerinden aldıkları İslami terbiye ile büyümüş olmalarından dolayı düğün davetiyelerine de Bakara suresi 128.ayeti yazdılar.

 

Ey rabbimiz,ikimizide sana teslim olanlardan eyle,soyumuzdan  da sana teslim olan bir ümmet çıkar,bize ibadet yollarımızı göster,tövbemizi kabul buyur.Hiç şüphesiz sen tövbeleri kabul edensin ve  çok merhametlisin. (Bakara 128)

 

 

Editör: TE Bilisim