Vampir Netanyahu Esirlerini Alınca Sözünde Durmayacak... Vampir Netanyahu Esirlerini Alınca Sözünde Durmayacak...

BİZİM  NE ZAMAN BU TÜR YERLİ BİR ARAMA MOTORUMUZ OLACAK ? 

Amerika menşeli bütün büyük şirketler özellikle teknoloji şirketleri özellikle siyonistler söz konusu olduğu zaman bütün etik değerleri bir kenara bırakarak bütün kutsalları ayaklar altına alıyorlar. Medya olarak doğru haber yaptık.

Gazze'de yaşanan vahşetleri yayınladığımız için bütün haber, video ve diğer medya çalışmalarımıza karşı ambargo uygulayarak  hem doğru  haberlerimizin kitlelere ulaşmasını etkiledi hem de reklam gelirlerimizi % 90 düşürerek insanlık suçu işlenmiştir.

Bu dev firmalara karşı bizim tek başımıza haklarımızı savunmamız ve doğruları yaymamız engelleniyor. Devlet bir an önce diğer