Bir Aydan Beri Sosyal Medyada ve You Tube'de Peygamber efendimize küfürlü hakaret eden“Yakup DENİZ”isimli Melunu Takip Ederken?Acaba ülkemizde'de bizim dernek mensupları gibi,duyarlı Sivil Toplum

Kuruluşlarıda bu münafıka bir tepki veren olurmu,diye çok bekledim;Maalesef tepki veren olmadığı gibi onların uğrunda bile değildir.Ülkemizde kendilerini Seyyid ve Ehli Beyt olduklarını beyan edenler,Mürşitler, Dedeler, Babalar, Cemaat liderleri, Medrese alimleri, Diyanet ve ilahiyat Fakültelerinin hocalarından, Ramazan aylarından ve cuma günleri televizyonlarda sohbet verirken göstermelik olarak, mevki ve makam için hüngür, hüngür ağlayanlardan da tepki verilmedi.Buna çok üzüldük... Bizde dernek olarak bu vahim olaydan dolayı gereken tepkiyi gösterdik.Yasal hakkımızı kullanarak şikayette bulunduk.

 Bizim amacımız ve gayemiz ülkemizde ki İslami STK başkanları ile birlikte hareket etmekti; Fakat hiç birisi kılını bile kıpırdatmadı. Bunların Allah Resulüyle samimi olmadıklarını anlaşıldı Buna çok üzüldük.Ülkemizde'ki İslami Sivil Toplum Başkanları,sırf gösteriş olsun diye! uçaklarla, gemilerle ve otobüslerle İslam ülkelerini dolaşırlar ama,İslam Peygamberine küfürlü hakaret edenlere ses çıkarmazlar;Onlara soruyorum? Allah aşkına siz, Peygamberin Sevgisinde samimi misiniz,yoksa sevgiye özlenenlerden misiniz.???

Dr.Seyyid Hüseyin Zerraki Düseyder Genel Başkanı