Dostunu düşmanı bilmeyen devletler eğer hala ülke olarak kalmışlarsa muhakkak başka devletlerin güdümünde kullanılıyordur. Yoksa geçmişten ders almayıp menfaatlerini bir kenara bırakıp bekasını devam ettirmesi olanaksızdır.

31 Ocak 1896 Amerikan Kongresinde neler söylenmiş ve ne kararlar alınmış;

“Bilindiği üzere ABD Senato ve Temsilciler Meclisi gizli kararları, 100 yıl geçmeden açıklanmamaktadır. 1996 yılında 100`üncü yılını dolduran ve ancak bugünlerde elimize geçen 31 Ocak 1896 tarihli 54. Kongre gizli kararı inanılmaz gerçeği karşımıza çıkarmaktadır.

Özetle Türkçesi;

KARAR: ABD`nin belirleyeceği bir temsilci ile Hıristiyan ülkeden bir temsilcinin atanması suretiyle, Osmanlı İmparatorluğu adındaki devletin kabul edilemez ve inatla devam eden şeytani hareketleri düzene sokulacaktır. ABD temsilcisi, mutlaka ABD vatandaşı olacaktır. Temsilci, Hıristiyan ülke yöneticileriyle iş birliği yaparak aşağıdaki görevleri yerine getirecektir:

1 – Tüm Hıristiyan ülkelerden ABD temsilcisi ile beraber çalışacak, benzer özelliklerde birer hükümet temsilcilerinin atanması sağlanacaktır.

2 – Uluslar arası Hıristiyan Komitesi`nin uygun bir bölgede organizasyon çalışmalarına başlaması sağlanacaktır.

3 – Uluslar arası Hıristiyan Komitesi`nce din, mezhep ve milliyetine bakılmaksınız geçici bir Hıristiyan yöneticinin Türkiye`nin başkanı olarak seçilmesini müteakip Osmanlı İmparatorluğu`nun mevcut bölgelerinin sınırlarla ayrılması, bu bölgelerin Hıristiyan eyaletleri kabul edilip, Hıristiyan gücünün TÜRKİYE BİRLEŞİK DEVLETİ adında toplanması, Utah Eyaleti yönetimi örnek alınarak ve çok eşlilik, kılıçla fethetme gibi dini vaazların ve hareketlerin yasaklanması sağlanacaktır.

4 – Geçici hükümet, TÜRKİYE BİRLEŞİK DEVLETİ Sınırları içindeki etnik özelliklerine uygun olarak oluşacak ERMENİ DEVLETİ müttefikimize tüm Hıristiyan devletlerinin askeri destek sağlamalarını isteyecektir.

5 – Geçici hükümetin süresini tamamlamasından sonra müttefik güçler tarafından kısa zaman içinde TÜRKİYE BİRLEŞİK DEVLETLERİ`nin Uluslar arası Hıristiyan Komisyonu tarafından tanınması sağlanacaktır. Türkiye`deki ülke yönetiminin hiçbir zaman sultan, halife veya Peygamber Hz. Muhammed`in dini yönetimleri tarzında olmaması, ancak ılımlı dini fikirleri olan ve insanlara olumlu yaklaşan yönetimlerin kurulmasına özen gösterilecektir.

Bu maddeleri okuduktan sonra ABD`nin dost mu düşman mı olduğuna hür irade ve aklınızla ey okuyucularım siz karar verin.

ABD`nin ATATÜRK`ten sonra TÜRKİYE`nin bütün başbakan ve cumhurbaşkanlarına dayattığı BAŞKANLIK VE EYALET SİSTEMİNİN arka planında işte gizli karar olduğunu bütün çıplaklığı ile önünüze seriyorum.

Anladım bunlar yani DÜŞMAN bunu yapıyor da bizi yönetenler niye bunları yapıyorlar veya görevlerinin hakkını neden vermezler? Halka hizmet için geldik diyorlar ve başkalarına hizmet etmekten geri kalmıyorlar.

 Yönetimsel harcamalar, aşırı borçlanmalar, israf, kayırma, özelleştirmeler, peşkeş geçmeler, yer altı yer üstü ne varsa halkın gözünün içine baka baka kandırmak ve daha sonra mağduru oynamak hatta kandırıldığını iddia etmek; artık TUZ KOKMUŞTUR BEYLER BAYANLAR…

YETMEZ AMA  “evet”  YETMEZ… Anayasa`dan TÜRKLÜĞÜ,

 KELİME – İ ŞAHADETTEN HZ. MUHAMMED MUSTAFA SON RESULÜ VE  

TÜRKİYE`NİN TEMELİNDEN MUSTAFA KAMAL ATATÜRK ÖNDERİNİ NEDEN ÇIKARMAK İSTİYORLAR ANLATABİLİYOR MUYUM?

Sevgi ve saygılarımla… SEN KENDİNİ BİLİRSEN BÜTÜN KÂİNAT SENDE ZERRE; YOK SEN KENDİNİ BİLMİYORSAN SENSİN KÂİNATTA ZERRE… ATA MİRASI ULUS… MURAT AKBAŞ

KAYNAKÇA: EMEKLİ AMİRAL İLKER GÜVEN 2007 MAYA DERGİSİ “DOSTUMUZ AMERİKA VE AVRUPA” başlıklı bir makalesi,

KÜRESEL GÜÇ İLE SON TANGO – FETHİ ALİKOÇ – TOGAN YAYINCILIK