1950 senesinde İzmir'de yer alan Kızlarağası Hanı'nda kurulan firma, 1971 senesinde 1. Sanayi Sitesi'ne taşınarak havalandırma sistemlerine büyük oranda yönelmiştir. Tozsuzlaştırma ve havalandırma sistemleri konusunda hat imalatı üzerinde çalışan firma, kendi üretimi olan; nazo, pantolon, kelepçe, boru ve dirsek gibi parçalarının da satışını gerçekleştirir. Ege bölgesindeki fabrikalarla köklü iş geçmişine sahip olan firma, 1992 senesinde Nursaç Havalandırma ve Saç İşleri Sanayii ve Ticaret şirketi olarak adını değiştirmiştir.

Filtreler

Havalandırma sistemlerinin olmazsa olmazlarından bir tanesi filtrelerdir. Nursaç firması tarafından kullanılan filtre seçenekleri arasında; yüksek basınçlı filtreler, silo üstü filtreler, kartuş filtreler, treme filtre, yağ filtreleri, sulu filtreler ve jet filtre yer alır. Havalandırma sistemleri için gerekli olan filtre sistemlerinde gerekli özveriyi sağlayarak üretim yapan ve kendi verdiği hizmet alanında da bu filtrelerden yararlanan firma, alanında uzman çalışanları ile müşterilerinin beklentilerini karşılar.

Ürünler

Nursaç firması bünyesinde yer alan ürün seçenekleri, sektör içerisinde çeşitlilik göstermekle beraber müşterilerin ihtiyacını da en iyi şekilde karşılamaktadır. Bu ürün seçenekleri arasından müşterinin ihtiyacı olan ürün kullanımı söz konusu olmakta ve firma en iyi ürün garantisini müşterilerine sunmaktadır. Nursaç firmasının ürünlerinden yararlanabilmek için www.nursac.com web adresi üzerinden firma yetkilisine erişim sağlanabilir. Ürün alternatifleri arasında; silolar, siklonlar, tesviye masaları, robotik kollar, vantilatörler ve jet pulse filtre yer alır.

Referanslar

Kendi sektöründe öncü bir konuma gelmiş olan Nursaç firması, bu zamana kadar iş yapmış olduğu fabrikalar ile kendisine büyük bir referans sağlamıştır. Firmanın web sitesinde yer alan referanslar bölümüne bakıldığında; Lezita, Kastaş, Ege Endüstri, İzocam, Pakiş vb. daha pek çok büyük firma ile iş yapıldığı görülebilir. Nursaç firması hem havalandırma hem de saç işleri sanayisinde Ege bölgesinin öncü şirketlerinden bir tanesidir. Alanında uzman olan çalışanları ile beraber müşterilerine sunduğu hizmet seçenekleri çok çeşitli olmakta ve bu alanda daha önce yapmış olduğu işlerden referans sağlamaktadır. Firma içerisinde yer alan filtre seçenekleri ve kartuş filtre özelliği, kendi sektörünün öncüsü olmasındaki etmenlerden biridir.

Editör: TE Bilisim