Doktorlar 1.200 TL değerinde tahlis serum bağlama adı altında yüksek bir meblağın tahsil edilmesini sağladılar. Hasta yakını Müşerref Zeynep Kale ise evladı kıvrım kıvrım acı içinde iken istenilen bütün ödemeleri yaptı. Ancak daha sonra yapılan çalışmanın çok yanlış olduğunu söyleyerek hakkını arayamaya başladı.

MEDİCANA ANKARA Neden başlangıçta 1.200 TL aldı sonra 839 TL iade etti ?

Her hasta yakını okurumuz Müşerref Zeynep Kale gibi hakkını aramak için işin peşine düşmediği için bir çok özel sağlık kuruluşu saçma sapan isimler altında hasta ve hatsa yakınlarından haksız yere ciddi bedeler alıyorlar.

İşte Okurumuz Müşerref Zeynep Kale’nin sosyal medya hesabından paykaşım sonrada da Haber ihbar hattımıza gönderdiği mesajını aynen yayınlıyoruz..

“BU BELGELER ÖZEL BİR HASTANENİN VATANDAŞI NASIL SOYDUĞUNUN BELGESİDİR!!! SOSYAL GÜVENCESİ SSK OLAN OĞLUMU KARIN AĞRISI ŞİKAYETİYLE MEDİCANA HASTANESİ ACİLE GÖTÜRDÜM.BANA ACİLDE KAN TAHLİLİNİN YETERLİ OLMAYACAĞINI SÖYLEYEREK 1.KATA YÖNLENDİRDİLER.KİMLİĞİ ALIP İŞLEM YAPTILAR VE DOKTOR ÜCRETİ 300 TL DEDİLER.MECBUR O ANDA ÖDEME YAPTIM.

DOKTOR MUAYENESİNDE 4-5KALEM KAN TAHLİLİ VE ULTRASON İSTEDİ AYRICA SERUM TAKAYIM DEDİ.SERUMUN HASTANEYE GİRİŞİMİZDEN 4 SAAT SONRA YAPILMASINI SÖYLEMİYORUM BİLE!!! TAHLİLLER İÇİN SEKRETERYAYA GİTTİĞİMDE 1150 TL ÜCRET ÇIKARIP 939.25 TL ÖDEME YAPMAM GEREKTİĞİ SÖYLENDİ.HASTAMIN SSK GÜVENCESİNDE OLDUĞUNU BELİRTMEME RAĞMEN ÜCRET BU DENİLDİ.OĞLUM İKİ BÜKLÜM SANCI İÇİNDEYKEN BUNA DA EYVALLAH DEDİM MECBUREN!!!GELELİM SERUM KISMINA...

SERUM FATURASI 104 TL AMA İNDİRİMLE 74 TL...YANIZ KALEMLERE DİKKAT!!!!!SERUM TAKMA PARASI 17 TL!!!YANİ DOLAPTAN ALDIM GETİRDİM PARASI!!!DAMAR YOLU AÇMA PARASI 38 TL!!!PUDRALI ELDİVENLE MUAYEDEN TUTUN ELDİVENSİZ MUAYENE VE YATAK PARASI KALEMLER İÇİNDE!!!!SERUM 6 TL İKEN SERUM TAKMA PARASI VS BAKIN !!!184 ü Ve 170 i ARAYIP ŞİKAYETTE BULUNDUĞUMDA ALDIĞIM CEVAP EN İÇLER ACISI OLANIYDI!!!!

BELGELERİNİZLE SGK ya BAŞVURUN AMA ÖZEL HASTANELERİN %200 ZAM YAPMA YETKİSİ VAR !!!!!

ŞİMDİ KİM YALANCI ???? ÖZEL HASTANELERDE MAĞDUR OLMAYACAKSINIZ DİYEN DEVLET Mİ YOKSA SOYGUN YAPAN HASTANELER Mİ ?????

BU PARA OĞLUMUN BAŞININ GÖZÜNÜN SADAKASI OLSUN AMA RABBİM DE SİZİ NEFESİNİZLE İMTİHAN EYLESİN CİĞERİNİZLE İMTİHAN EYLESİN 

İÇİMDEN GEÇEN TEK KELİME VAR:
 

ALLAH B…V E R S İ N

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim