Yaptığı ilklerle Zeytinburnu’nun Sağlık alanında parlayan yıldızı olan Avrasya Hospital, bünyesinde çalışan personeline Milli Eğitim Bakanlığı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortak yürüttüğü kurslarla sertifika verdi. 

Ferdi TÜRK- İstanbul Times/ Haber Merkezi 

Hastane bünyesinde yapılan törene Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KARACA, Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım YOLDAŞ, Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı OP.Dr. Hüseyin Urlu, Avrasya Hospital Baş Hekimi Türkan USLU, sertifika alan çalışanlar ve aileleri katıldı. 

100 SAATLİK EĞİTİM 

Hasta ve hasta yakını memnuniyetini her zaman ön planda tutan Avrasya Hospital, Halk Eğitim Müdürlüğü ile başlattığı projede tüm çalışanları kapsayan Etkili İletişim ve Halkla İlişkiler kursu 32 çalışanın katılımıyla yapıldı.

100 saatlik eğitim sonucunda çalışanlara, İletişim, Diksiyon, Beden dili gibi konular uzmanlar tarafından eğitimi verildi.

Bununla beraber Bilgisayar Okur-Yazarlığı kursuda verilerek toplam 21 kursiyerin katılımı ile ofis programları, internet kullanımı ve bilgisayar kullanımı gibi konularda teorik ve pratik eğitimler verildi. 

ETKİLİ EĞİTİM, HALKLA İLİŞKİLER VE BİLGİSAYAR KURSU 

Açılış konuşmasını yapan  Op. Dr. Tamer Sözen çalışanlara yönelik yapılan kursun önemine dikkat çekerek, profesyonel kadroların oluşmasında çalışanların aldığı eğitimlerin çok önemli olduğunu ifade etti. 

Kursiyerler adına kısa bir konuşma yapan Kursiyer Özlem Yılmaz verilen eğitimlerin çok faydalı olduğunu, kişisel gelişim adına büyük ilerlemeler kaydettiklerini söyleyerek kendilerine bu imkânı sağlayan Avrasya Hospital Yönetimine teşekkür etti. 

Törende konuşan Avrasya Hospital Başhekimi Türkan Uslu,

“Profesyonel bir anlayışla yola çıkan Avrasya Hospital, tüm çalışanların bilgi birikimini arttırmak, işleyişi hızlandırmak, hasta memnuniyetini en üst seviyede tutmak için “kendi profesyonel ekibini kendi yetiştiren kurum” felsefesi ile bir çok seminer ve kurslar verdik. Bu anlamda Etkili İletişim ve Halkla İlişkiler kurslarımız ile birlikte Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile yaptığımız protokol ile Bilgisayar Okur- Yazar kursu da açarak ilk mezunlarımızı verdik.

Avrasya Hospital olarak çalışanlarımıza yönelik bu eğitici kurslara devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

“ İNSAN ODAKLI FAALİYETLERİMİZ  DEVAM EDECEK”  

Törende kısa bir konuşma yapan Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ise insan odaklı eğitimlerin önemli olduğunu ve bu kurslarda eğitim gören çalışanların kişisel gelişimi için faydalı olduğunu ifade ederek, 

“ Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda her zaman “kaliteli hizmet” anlayışı ile en iyiyi hedefleyen hastane olduk. İnsan odaklı çalışmalarımızda “ her şey insan için” sloganı ile toplum yararına olan bütün güzel faaliyetleri gerçekleştirmeye çalıştık. Geçtiğimiz günlerde 10. yılımızı hastanemiz bünyesinde doğan çocuklarla kutlayarak, yine bir ilke imza atmayı başardık. 

10 yıllık süreçte yaptığımız başarılı çalışmaların karşılığında bir çok ödüle layık görüldük.

Bugüne kadar hastanemize sayısız plaket verildi. En son 31 mayıs 2009 tarihinde Tüketici Akademisi tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre kalite ve inovasyon uygulamalarında örnek teşkil eden markalara verilen '' AB Kalite Ödülü'' Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış tarafından hastanemize verildi. 

Bugün burada bizde Milli Eğitim Bakanlığı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile yaptığımız iş birliği neticesinde çalışanlarımıza yönelik verdiğimiz kurslarla, hem çalışanlarımızın kişisel gelişimine faydalı olmak hem de hastanemizin daha iyi hizmetler vermesini sağlayacak ekiplere, kurslarını tamamladıkları için sertifikalarını veriyoruz. 

Kurslarını tamamlayarak sertifikalarını alan tüm çalışanlarımıza ve bu çalışmada hastanemize destek veren Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KARACA ve  Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım YOLDAŞ beye teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

HASTANE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR 

Sertifika töreninde söz alan Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım YOLDAŞ ise Avrasya Hospital Hastanesini başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak, bundan sonraki süreçte de bir çok alanda işbirliği içerisinde çalışarak destek vereceklerini belirtti. 

Son olarak söz alan Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KARACA eğitimin önemine dikkat çekerek, bugüne kadar bir çok başarıya imza atmış olan Avrasya Hospital Hastanesinin eğitime verdiği önemi taktirle karşıladı.  

Tören eğitimcilere verilen çiçekler ,kursiyerlere verilen sertifikalar ve çekilen toplu fotoğrafla son buldu. 

Editör: TE Bilisim