<span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: Arial;"> <span style="color: rgb(34, 34, 34);">Yeni nesil pidecilik anlayışı ve farklı mekan konsepti ile pideye sınıf atlatan</span><span style="color: rgb(34, 34, 34);"> </span><b style="font-family: Tahoma, sans-serif; color: rgb(34, 34, 34); font-size: 12.8px;">Nelipide Gurme,</b><span style="color: rgb(34, 34, 34);"> </span><span style="color: rgb(34, 34, 34);">yarıyıl tatilinde ünlü anneler ve çocuklarıyla bir araya geldi.</span></span></span> <p class="MsoNormal" style="margin: 0px; color: rgb(34, 34, 34); font-family: arial, sans-serif; font-size: 12.8px; line-height: 14.72px; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: Arial;"><span style="line-height: 12.2667px;"> </span></span></span></p> <p class="MsoNormal" style="margin: 0px; color: rgb(34, 34, 34); font-family: arial, sans-serif; font-size: 12.8px;"><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: Arial;">Nelipide’nin Bağdat Caddesi’ndeki restoranında <b>Derya Özel</b> ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğine <b>Duygu Boztepe, Zara </b>ve<b> Irmak Ünal</b>gibi ünlü anneler çocuklarıyla birlikte katılarak pide pişirme tekniklerini <b>Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş</b>’tan dinledi. Miniklere pide pişirmenin tekniklerini ve Ordu’nun sıra dışı lezzetlerini detaylı bir şekilde anlatan <b>Aktaş</b>, pide hazırlama sürecinde her adımın çok önemli olduğunun altını çizdi.</span></span></p>