Önce STK ve İş adamları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı tarafından İBB Çırpıcı 1453 sosyal tesisinde yapılan kahvaltılı toplantıda ilk selamla konuşasını ilçe başkanı A. Selami Delibalta yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Daha sonra ise Ak Parti Zeytinburnu belediye başkan adayı Ömer Arısoy kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Ak Parti İBB adayı Binali Yıldırım Zeytinburnu’lu sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Yıldırım İstanbul tek başına devlet olsaydı Avrupa ülkeleri için de gerek nüfus gerekse de ekonomi olarak çok iyi bir yerde olacağından kuşkunuz olmasın dedi.

Yıldırım : İstanbul Hapşırırsa Türkiye nezle olur

İstanbul’un Türkiye ve dünya için seçkin bir şehir olduğunu ifade de eden Binali Yıldırım İstanbul hapşırırsa Türkiye Nezle olur dedi.

İstanbul’da 5 milyon genç var. Bu bizim için çok önemli bir değer. Bu değerlerimizi teknoloji ile bir araya getirin şehrimize değer katacağız. 16 yılda ülkemiz için yaptıklarımızı İstanbul için yapamaz mıyız ? Tabi ki yaparız.

Bir konuşmamda Belediye iş bulma kurumu değil dedim neler dediler neler. Belediye ancak iş yapacakların önünü açar dedi.

Mini Mintinge dev katılım

Ak Parti İBB adayı Zeytinburnu İstasyon meydanında yaptığı konuşmada ise bir çok konuda müjdeler verdi. 10 Martta Marmaray Zeytinburnu durağı açılacak dedi. Seyitnizam caddesinde tramvay yerin altına alınacak, Otopark, okul, çevre düzeni başta olmak üzere Ömer Arısoy ile beraber Zeytinburnu İçin Güzel işlere imza atacağız dedi.

Kazak Türkleri Vakfı miting sonrası Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu ile beraber Binali Yıldırım’a Kazak Milli kıyafeti giydirdiler.

Kalabalığa seslenen Binali Yıldırım Zeytinburnu Ömer Arısoy’u seçeceğine karar vermiş beni de unutmayın diyerek espri yaptı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim