Sizler için doğum anını en iyi şekilde fotoğraflayacak olan doğum ve bebek fotoğrafçısı Esra SÖNMEZ kaliteli fotoğraf çekimleri ve yine deneyimi ile en iyi hizmeti sağlamaktadır. Siz de doğum anında bebeğinizin en güzel hallerini yakalamak için kendisinden fotoğrafçılık hizmeti alabilirsiniz. Fotoğraf çekimlerinde kullandığı fotoğraf makineleri ile ve diğer ekipmanları sayesinde en güzel kareleri anılık olarak yakalayabiliyor. Dolayısı ile anne ve bebeğin ilk  buluşma anını ve yine bebeğin ilk doğduğu anı bir ömür boyu saklayabilirsiniz. Özellikle renk kontratı ve fotoğraflardaki küçük detayları ile tam da istediğiniz şekilde çekimler yapmaktadır. 

En Güzel Hamilelik Fotoğrafları İçin Doğru Adres

Hamilelik tadının çıkarılması gereken bir dönemdir. Bu nedenle her anının keyifli bir şekilde yaşanması şarttır. Eğer bu özel döneminizde siz de albümlerinizde en güzel hamilelik fotoğraflarınızı saklamak isterseniz, mutlaka uzman bir fotoğrafçıdan hem iç mekan çekimleri hizmeti hem de dış mekan fotoğraf çekimleri desteği alabilirsiniz. Esra sönmez en çok tercih edilen bir fotoğrafçıdır. Bu nedenle doğum ve hamilelik gibi özel günlerinizde kendisinden en iyi hizmeti alabilirsiniz. Sizlere sunduğu fotoğrafçılık hizmetleri ise;

Özel Günlerinizi Ölümsüz Kılın

Gerek hamilelik dönemleriniz için gerekse doğum sonrası özel günleriniz için kendisinden özel çekim hizmeti alabilirsiniz. Hem kullandığı ekipmanlar ile hem de tecrübesi ve  deneyimi ile her zaman özel günlerinizi ölümsüzleştirmenize yardımcı olmaktadır. Eğer siz de en kaliteli bir şekilde fotoğraf çekimleri yaptırmak isterseniz hemen kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. Her anınızı özel mercekli fotoğraf makineleri kullanarak fotoğraflandırmaktadır. Hal böyle olunca istediğiniz kalitedeki, fotoğrafları Esra sönmez den rahatlıkla alabilirsiniz. Bebeklerinizin en özel anları için kullandığı kostümler ve konseptler uzun yıllar size en güzel anlarınızı anımsatacaktır.

Editör: TE Bilisim