İş adamı Hayyam Garipoğlu'nun oğlu F. Garipoğlu, geldiği İstanbul Adalet Sarayı'nda Münevver Karabulut cinayetinin bir tanığıyla yüzleştirildi.

Sultanahmet'teki İstanbul Adalet Sarayı'na avukatı Aytekin Kaya ile birlikte gelen F. Garipoğlu, burada soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Faruk Erşen Yılmaz ile görüştü.

Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Garipoğlu'nun avukatı Kaya, müvekkilinin, olay gecesi katil zanlısının yanında bir kişi olduğunu beyan eden taksiciyle yüzleştirildiğini söyledi.

Kaya, “Yemin ettirildikten sonra taksici, o gece C.G'nin yanında olan kişinin F. Garipoğlu olmadığını söyledi. Zaten önceden yapılmış işlemler yeniden tekrar edildi. Farklı olarak yüzleştirme yapıldı. Artık davanın açılmasını bekliyoruz” dedi.

Savcı ve polislerin ne iddia varsa onları incelediklerini ve tekrara varan işlemlerin de yapıldığını belirten Kaya, “Mutlaka soruşturmayı yürüten savcıların bir kanaate vardığını düşünüyorum. Dolayısıyla kovuşturmaya geçileceğini düşünüyorum. F. Garipoğlu, ifadesini tekrarladı ve olay günü orada olmadığını, saat 18.00'den itibaren evinde olduğunu söyledi” diye konuştu.

Avukat Kaya, “Her iddiayla uğraşırsak ana zeminden uzaklaşırız” dedi.

Editör: TE Bilisim