İbrahim Biter : Mardin demek 8 bin yıllık tarih ve 32 medeniyet demektir

İbrahim Biter yayın öncesi şunları söyledi: “Uzun süreden beri İstanbul Times Gazetesi ,Web Televizyonu ve İstanbul Times Tv Özel You Tube kanalınızın’ da bünyesinde yer aldığı İstanbul Times Yayın Grubunuzu ziyaret etmeyi düşünüyordum bugüne nasipmiş. Yaptığınız sokak söyleşileri ve parmak bastığınız haberleriniz ile bir çok konuyu gündeme taşıyıp çözüm aramanızı takdir ile karşılıyorum” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

Program İbrahim Biter’in kendisini tanıtması ile başladı. Akabinde Hüseyin Çetiner kısa bir süre önce Ak Parti İstanbul İl başkanı Dr.Selim Temurci ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’i Yedikule’deki Federasyon merkezinde ağırladınız neler söylemek istersiniz sorusuna şu cevabı verdi “Bu program için Ak Parti İstanbul İl başkanlığı bizi ziyaret etmek için randevu istedi. Biz de memnuniyetle randevu verdik. Her siyasi partiye eşit mesafedeyiz. Kısa bir süre sonrada Halkların Demokratik Partisi ve CHP il yöneticileri randevu istediler biz de her ikisine de randevu verdik. Yöneticilerimizin görüşleri farklı olabilir ama hepimizin ortak düşüncesi Mardin ve Mardinlilerin haklarını korumaktır. Ak Parti İstanbul il başkanı sayın Temurci ve ve Fatih Belediye başkanımız sayın Mustafa Demir’in 500’e yakın Mardinli Akil insan ile görüşmesi bizi memnun ve mutlu etti. İstanbul’da 600 bin Mardinli olduğunu ama Ak Parti’nin 39 ilçe de tek Mardinli adayı yoktu dedim. Biz kimseden haksız ve mantıksız talep de bulunacak değiliz. Ama 600 Mardinli insan bu şehide var ise bir belediye başkanının Mardinli olması kadar normal bir şey yok dedim.

Bu ülke hepimizin

Dış ülkelerin içimize soktuğu nifak ile biz bir birimiz ile didişirken onlar her konuda ilerlediler. Bizim ülke olarak artık basit işlerle meşgul olmamamız gerekir. Bu ülke hepimizin diyen Biter hep beraber bayrağımıza, ülkemize sahip çıkacağız dedi.

www.istanbultimes.tv www.istanbulunsesi.tv ve İstanbul Times Haber You Tube Kanalında izleyebilirsiniz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim