HAS PARTİ kongreye tren kaldırıyor

Numan Kurtulmuş’un genel başkanlığında kurulan Halkın Sesi Partisi, hafta sonunda ilk kongresini yapacak. 28 Kasım 2010 Pazar günü Ankara Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak kongre HAS PARTİ için seçim startı anlamına da geliyor.

50’den fazla ilde teşkilatlanan Has Parti, henüz teşkilatlanmadığı illerde de kurucuları aracılığıyla Büyük Kongreye hazırlanıyor. Tüm illerden geniş katılımın olması için Kongre Komisyonu kuran Halkın Sesi Partisi kongreye katılımı arttırmak için farklı yöntemler deniyor. Tren, bunlardan biri.

HAS PARTİ İstanbul Müteşebbis Heyeti adına açıklama yapan Kurucular Kurulu Üyesi Erol Erdoğan, Kongreye İstanbul’dan ciddi katılım göstereceklerini ifade ederek “Kongre için ilçe heyetlerimiz özel otobüsler tutuyor, özel araçlarıyla ve şehirlerarası otobüsle de çok sayıda insanımız kongreye gelecek” dedi.

Erol Erdoğan’ın açıklaması şöyle:

“Kongreyi duyurmak için İstanbul’da pankartlama yapıyoruz, el ilanları dağıtıyoruz, birebir görüşerek Has Parti mensuplarını ve sempatizanlarımızı kongreye davet ediyoruz. Kongreye gitmek isteyenler için ilçe heyetlerimiz özel otobüsler tutuyor, özel araçlarıyla ve şehirlerarası otobüsle de çok sayıda insanımız kongreye gelecek. Kadıköy, Kartal, Maltepe, Üsküdar ve Ümraniye bölgeleri için de özel bir kongre treni kiraladık. Tren, Cumartesi gece İstanbul’dan kalkacak, kongreden hemen sonra da tekrar İstanbul’a hareket edecek.Tüm İstanbulluları kongremize bekliyoruz. Kongremiz, halkın sesini yükseltecektir.

Siyaseti, milletin siyaseti haline getirmek için halkımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın sesimize ses katmasını bekliyoruz.”

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim