AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Marmara Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısı, yoğun katılım ile gerçekleşti. Yakuplu Sosyal Tesisleri’ndeki toplantıya AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, AK Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Nehir Salantur, AK Parti Beylikdüzü Teşkilat Başkanı Mürsel Aydın, Beylikdüzü AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Albayrak, Marmara Mahallesi Başkanı Fatoş Bakaç, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve yönetimleri ile teşkilat mensupları katıldı.

Büyükşehir’den Sosyal Tesis Müjdesi


Mahalle teşkilatının görüş ve beklentilerini dinlemek, çalışmalarındaki koordinasyonu sağlamlaştırmak için düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Av. Bülbüllü, AK Parti'nin hayata geçirdiği projeleri ve hizmetlere değindi. Bülbüllü, 10 yıl öncesine göre Türkiye'nin her alanda çok önemli mesafeler kat ettiğini, Türkiye'nin hızla büyüdüğünü ve güçlendiği söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’tan Beylikdüzü’ne sosyal tesis yapımı sözü aldıklarını da sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Bülbüllü, “Arsa üretme noktasında Belediye Başkanımız Yusuf Uzun çalışma yapıyor. Kısa zaman içerisinde çalışmalar başlayacak” dedi.

Başkan Yardımcısı Yalçın, Planlan Projeleri Anlattı

Şehir dışında bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamını ileterek ve yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Yardımcısı Yalçın ise ilçede yapılması
planlanan projelerinden bahsetti. Yalçın, “İhlas 3. kısımda bu sene bir cami, anaokulu ile 40 derslikli bir okul inşaatına başlanacağını ifade etmek isterim. Yine Burada Beylikdüzü Azem Yükseloğlu Anadolu
İmam Hatip Lisesi okulumuza spor salonu kazandıracağız. Ulaşım konusunda önemli mesafeler kat ettik.

İlçemizin marka değerini artıracak alışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi. Devlet Hastanesi ihalesinin 29 Nisan'da yapılacağını da belirten Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, 35 dönümlük bir sağlık alanının İhlas’ta oluşturulmaya çalışıldığının da müjdesini verdi.

Konuşmaların ardından toplantı, üyelik ve teşkilat çalışmalarında aktif rol alan teşkilat mensuplarına verilen teşekkür plaketi verilmesiyle sona erdi. 
Editör: TE Bilisim