Duvardan Duvara Halı

Duvardan duvara halılar ev ve iş yerlerinde zeminin halıyla kaplanması anlamını ifade eden halılardır. Firma en fazla hizmet verdiği halı modelleri arasında duvardan duvara halılar bulunuyor. Kullanışlı bir halı olan bu modeller çok sağlıklı olduklarından ve ısınma açısından da kolaylık sağladığından kişiler tarafından tercih ediliyorlar. Bu halılar sayesinde sesin geçirgenliğinin de önüne geçiliyor. Ayrıca bu halılar çok sayıda çeşitleri bulunduğundan ve her türlü zevke hitap ettiklerinden çok tercih ediliyorlar. Firma tarafından üretilen bu halıları sadece evlerde değil aynı zamanda iş yerlerinde ve kamu alanlarında da tercih ediliyor. Firmanın üretimini yaptığı duvardan duvara halı modelleri sisal halı modelleri, proje halı modelleri, çim halı modelleri ve çelik tabanlı halı modelleri gibi çeşitlere ayrılıyorlar. Çelik tabanlı halılar insanların yoğun olarak kullandığı mekanlarda tercih ediliyorlar. Firma üretimi bu halılar daha çok otobüslerde ve servis araçlarında tercih ediliyorlar.

Kolay temizlenebiliyorlar. Sisal halı modelleri bitki liflerinin lateks bir zeminin üzerine dokunmasından elde edilmişlerdir. Aşınma olaylarına karşı dayanıklı olduklarından merdiven ve koridor gibi alanlarda daha çok tercih ediliyorlar. Bu halılar alev almayan ve ses geçirmeyen özelliklere sahipler. Bu yüzden merdiven ve koridorların yanı sıra evlerde de müşterileri tarafından tercih ediliyorlar. Proje halıları ise insanların çok olduğu mekanlarda kullanılması için firma tarafından tasarlanmışlardır. Kolay temizlenebilme özelliğinden dolayı tercih edilen bu halılar daha çok toplantı salonlarında kullanılıyorlar.

Cami Halısı

Firmanın üretimini yaptıkları cami halıları kaliteli olarak üretiliyor. Bunun sebebi camilerin yoğun olarak kullanılmasından dolayı halıların çabuk eskimesinin önüne geçmektir. Ayrıca ibadet için gelenlerin rahatlığı da göz önünde bulunduğu için kaliteli ve sık dokumalı halılar üretiliyor. Cami için üretilen halılar üzerinde dikkat dağıtıcı simgelerin bulunmamasına özen gösteriyorlar. Özellikle haç işareti ve yıldız gibi simgeler kullanmıyorlar. Uzun kullanım için tasarlanan bu halıların fiyatları diğer halılara göre daha yüksek oluyor.

Otel Halısı

Otel halıları firma tarafından otellerde kullanılması için tasarlanıyorlar. Firma bu halıları yıpranmaya ve uzun kullanıma karşın dayanıklı olarak tasarlıyor. Ayrıca bu halılar toz kapmayan ve kaymayan özelliklerde üretiyorlar. Otel için tasarlanan halılar arasında özel el dokuma halıları, iğneli dokuma halıları ve wilton dokuma halıları gibi modeller bulunuyor.

Detay için : https://www.haliflekss.com

Karo Halı

Firmanın polyamit iplikten ürettiği halılardır. Haliflekss halıların yerini almışlardır. Bu halılar daha çok ticari alanlarda tercih ediliyorlar. Firma bu halıları anti bakteriyel özelliklerde üretiyor ve bu halıları 10 yıl garantili olarak kullanıcılara sunuyorlar.

Mescit Halısı

Mescit halıları firmanın mescitler için tasarladığı halılardır. Cami halılarının aynı özelliklerde ancak daha küçük ebatlarda üretiyorlar. Çeşitli tür ve modellerde mescit halılarını üretiyorlar.

Suni Çim Halı

Firmanın çim halıları iğneleme yöntemi ile dokumasının yapıldığı sentetik halı çeşitleridir. Maliyeti düşük ve kullanımı kolay olduğu için birçok alanda kullanılan halılardır. Uzun ömürlü olmalarının yanı sıra tüm hava şartlarına da dayanıklı olarak üretiliyorlar. Ayrıca bu halılar firma tarafından istenilen kalınlıklarda üretiliyorlar.

Editör: TE Bilisim