Güsiad Basını ağırladı

 

Genel Merkezi Merter’ de bulunan ve üyelerine yönelik yaptığı güzel çalışmalarla adında sıkça söz ettiren Güngören Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) yaptığı çalışmaların daha geniş kitlelere ulaştırılması için basın mensupları ile dernek merkezinde kahvaltılı bir basın toplantısında bir araya geldi.

 

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

 

Dernek başkanı Ekrem Ateş yaptığı konuşmada şunları ifade etti “ Biz GÜSİAD olarak ülkemizin geleceği adına üyelerimizin önünü açmak için TUSKON’un bağlı derneklerinden birisiyiz. Yaptığımız planlı ve programlı çalışmalarımız  sayesinde bir çok üyemiz bugün ciddi miktarlarda ihracat yapıyor dedi.

Başkan Ateş 
500 civarında üyeleri olduğunu Merter ve Güngören'de on binlerce firma olduğu varsayılırsa 500 olan üye sayılarının çok düşük olduğu görülür dedi. 
 

Başkan Ateş Basın yayın komitesindeki arkadaşlarımızın yapacağı tanıtım faaliyetleri ile  kısa sürede daha geniş kitlelere ulaşabileceğimize inanıyorum dedi. Sözlerini medyaya çok önem verdiklerini söyleyerek  tamamlayan başkan bundan sonra daha yakın temas halinde olmaları durumunda gelecek vaad eden altın marka olarak adlandırdıkları firma sahip ve idarecilerini medya ile tanıştırarak marka değerlerini tanıtmaları adına basın ve iş adamlarının bir birlerinden istifade etmelerini istedikleri için bugün bir arada olduklarını söyleyerek kendilerini yalnız bırakmayan medya mensuplarına teşekkür etti.

 

Basın yayın komitesi başkanı Av.Mehmet Katar birlikte güzel işler yapacağız dedi.

 

Dernek başkanı Erkem Ateş’in konuşmasından sonra  basın mensuplarına GÜSİAD hakkında kısa bir sunum yapan basın yayın komitesi başkanı Av.Mehmet Katar isimlerinin Güngören İşadamları Derneği olmasına rağmen diğer il ve ilçelerden de derneğe üye kabulü yaptıklarını ifade etti.

 

Katar derneğe yeni üye yaptığımız bir çok arkadaşımız Güsiad’ın da içinde yer aldığı   TUSKON’ un yaptığı yurt dışı gezilerine katılan bir çok firma sahibinin olaylara bakış açısının değişmesinden dolayı bugün içlerinde milyon dolarlarla ifade edilen miktarlarda ihracat yapan firmanın çıkığını söyledi.

 

Avukat Mehmet Katar basın iş adamı birlikteliğinden daha güzel işler çıkacağına inandığı için bugün basın mensupları ile bir arada olduklarını söyledi.
 
Katar yakın bir süre içinde basın mensupları ile gelecek vaad eden  alttın marka sahibi firmaları bir araya getirmek için etkinlik yapacaklarını ifade ederek davetlerine icabet eden medya mensuplarına teşekkür etti.

 

Derneğin Genel sekreteri Mustafa Seçkin Birlikte güzel işler yapacağız dedi

 

Makine mühendisi olduğu halde kendi mesleğini yapmak yerine bir çok firmaya hizmet etmek için GÜSİAD’ın genel sekterliğini yaptığını ifade eden Mustafa Seçkin dernek olarak üyeleri ile birlikte güzel işlere imza attıklarını, bundan sonra basın mensuplarının da kendi üyeleri ile yakın temasta olmaları halinde her iki taraf içinde güzel gelişmelerin olacağını söyledi.

 

Basın mensuplarının sorduğu  her soruya içtenlikle samimi cevaplar veren dernek başkanı Ekrem Ateş,basın yayın komitesi başkanı Av. Mehmet Katar ve derneğin genel sekreteri Mustafa Seçkin’in yakın ilgi ve alakası basın mensupları tarafından takdirle karşılandı.

 

Basın mensupları ve Güsiad üyelerinin birlikte hatıra fotoğrafı çekmeleri ile kahvaltılı toplantı sona erdi.

 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim