Doğduğu yerleri unutmadı 

Başarısı dışında yardımseverliğiyle de tanınan pizzacı, Silvan İlçesinde bütün mahallelerde binden fazla çocukla kucaklaşma ve oyun alanlarında çocuklarla sohbet edip lahmacun ve ayran ikramında bulunan ünlü pizzacı Hakki Akdeniz: "burada çocukluğum büyük bir eziyet ve ağır işlerde çalışarak geçti. Arkadaşlarım oyun oynarken ben lahmacun yapıp satıyordum; şimdi bu çocukların mutluluğuna katılmak beni mutlu etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Remzi Tayuzak

Beni örnek alıp başarılı olsunlar diye: 'öğrencilere, derslerine sımsıkı sarılmalarını, iş hayatına atılanlar işlerini en iyi şekilde yapsınlar diye kendi hayatımdan örnekler verdim ve kendilerini tembihledim." Dedi.

Daha sonra şampiyon pizzacı Hakki Akdeniz ,Ramazan Mervan Kurt, Mehmet Turgut Tayuzak'la beraber Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fesih Uyan'ı ziyaret edip hep birlikte hastanede yatan çocuk hastalara şifa dileklerinde bulunup çocuklara çeşitli hediyeler dağıttılar.

Hastanede yatan hasta yakınları, bu anlamlı davranışından oldukça memnun olduklarını belirterek, bu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim