Her şeyden önce Foça'daki alışveriş imkanları son derece geniş olmakla beraber uygun fiyatlı yöresel ürünleri temin etmek de son derece keyifli olabiliyor. Üstelik Foça'daki her şeyin fiyatı, diğer turistik cazibe merkezleri ile mukayese edildiği zaman son derece makul fiyatlara sahip. Bu sayede yüksek kalitede bir tatili en ekonomik şekilde yapmak mümkün hale geliyor. Üstelik Foça Butik Otel öneri ve tavsiyeleribakımından da pek çok cazip seçeneği barındırıyor.

Foça 'nın Tarihi Otelinde Konaklayın

Foça'nın benzersiz tarihi dokusunu bozmayan bir yerde konaklamak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Foça 1887 Otel, ismini 1887 yılında inşa edilmiş olan kapısından alıyor. Halen daha orijinalliğini birebir koruyan bu kapı, 2017 yılında hizmete giren Foça 1887 Otel'in misafirlerini daha ilk andan itibaren memnun ediyor. Elbette tatilciler hem modern bir ortamda hem de tarih ile iç içe bir konaklama deneyimini de bu sayede yaşamış oluyor.

Kendinizi Evinizde Gibi Hissedin

Foça 1887 Otel'de misafirler kendilerini her zaman evlerinde gibi hissedebilirler. Ne de olsa bu otel bir aile işletmesi ve az sayıdaki odası ile asıl amacı misafirlerine kendilerini rahat hissettirmek. Buna ek olarak Foça 1887 Otel'de misafirlerin en büyük beklentilerinden bir tanesinin şehrin karmaşasından uzaklaşmak ve nezih bir ortamda huzur bulmak olduğunu da otelin tüm personeli gayet iyi biliyor. Konaklamada deneyimli bir kadronun bulunması da misafirlerin beklentilerini en iyi şekilde karşılıyor.

Ücretsiz Bisikletler ile Foça'yı Keşfetmenin Tadına Varın

Foça 1887 Butik Otel, misafirlerine ücretsiz bisiklet olanağı da sunuyor. Bu sayede misafirler Eski Foça'yı diledikleri şekilde keşfedebiliyor. Doğaya saygılı bu ulaşım aracını da ücretsiz olarak temin edebilen misafirler, bu muhteşem doğal ve tarihi güzellikler eşliğinde özgürlüğün tadını çıkarıyor. Üstelik bunlarla da sınırlı kalmayarak bu tesisin daha pek çok ek hizmeti bulunuyor. 1887 Otel, misafirlerini bekliyor.

Editör: TE Bilisim