Program moderatörlüğünü İdari Amir Gönül Dilek’in yaptığı 23. yıl dönümü canlı yayın programı katılımcılardan tam not aldı. Dilek Konuşmasında;

“Bize 23. yılımızı yaşarken en büyük desteği veren siz kıymetli hastalarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi tercih ettiniz büyümemize değişim göstermemize sizin bize duyduğunuz güven vesile oldu, ışık tuttu, heyecan verdi. Bizde sizin beklentilerinizle hareket ederek uzun yıllar sizlerin ve ailenizin şifa kapısı olduk. Siz bir hastadan çok daha ötesi, bizim edindiğimiz en güzel dostluklar oldunuz. Avrasya dostları oldunuz. Her biriniz iyi ki varsınız” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi  / Hüseyin Çetiner 

Ve hastane çalışanlarına; biz Avrasya çalışanları olarak gece gündüzü olmayan işine dört elle sarılmış mesleğinin gerektirdiği özveriyle hareket etmiş ilgi ve sevgisini hastalardan eksik etmemiş insanlar topluluğuyuz. Biz cesur bir Avrasya sağlık ordusuyuz. Acılarımızda birlikteyiz, sevinçlerimizde birlikteyiz, başarılarımızı takdir eden bir yönetim şekline sahibiz ve gururluyuz. Mutlu anlar bir yana en çokta acıları yaşarken birlikte paylaştığımızı görünce burası benim ailem dedik. Her başarıda alın teriniz, çabanız olduğunu bu büyümede çok büyük katkılarınız olduğunu bilmenizi isteriz. Bu çatı altında hepimizin ortak bir amacı var oda insan sağlığına dokunmak, insanı yaşatmak. Başarılarımız daim olsun” dedi.

Hastanemizin yönetim kurulu üyeleri, doktorları, hemşireleri, sağlık çalışanlarının katılım sağladığı dijital programda İdari Amir Gönül Dilek’in yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından günün anlam ve önemine binaen hastane kadrosunda yer alan birçok kişinin mesajından oluşan video gösterimi yer aldı. Ardından gerçekleşen kürsü konuşmalarında;

İlk sözü hastanenin açıldığı günden bu yana hastanede görev yapan Hemşirelik hizmetleri Müdür yardımcısı Ümran Karahan Bal yaptı ; “Hastanemiz, her geçen gün büyüdü, gelişti, yenilendi, teknolojiyi de yakından takip ederek, her zaman özveriyle çalışan sağlık ekibiyle birlikte çok sayıda hastayı sağlığına kavuşturdu. Ben de 23 yıldır bu kurumun bir çalışanı olarak buna tanık oldum. Birlikte nice yıllarımıza “dedi.

AVRASYA BENİM 2. EVİM GİBİ…

Ardından 20 yıldır hastanede insan sağlığına şifa sunan İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Ayşegül Navdar; “Avrasya 2. evim gibi. Burada güzel dostluklar arkadaşlıklar edindik, hastalarımızla bir aile bağımız oldu. Bizi anlamlandıran güçlendiren bizi birbirimize kazandıran şeyde yıllardı. O yüzden hem hastalarımız hem de çalışma arkadaşlarımızla daha nice yıllarımıza. İçerisinde keyif huzur ve mutlulukla görev aldığım Avrasya hastanesinin 23.yılı hepimize kutlu olsun.

Hastane yönetimine de bu huzurlu ortam ve hizmetler için teşekkür ediyorum.’ Dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ!

Başhekim Prof. Dr. Ali Rıza Cenal; Avrasya Hastanesi yurtiçi ve yurtdışından oldukça tercih edilir bir durum. Bundan mutluyuz.

Avrasya hastanesinin Başhekimlik görevini yapmış olmaktan mutluluk duyuyorum ve böyle bir ekiple bir arada olmanın vermiş olduğu keyifle işimizi yapıyoruz.

Hastalarla ve Avrasya çalışanlarıyla biz büyük bir aileyiz. Birlikte uzun yıllara 23. Yılımız kutlu olsun ”dedi.

BUGÜNLERE KOLAY GELMEDİK…

Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu; Öncelikle tüm hastalarımız, hasta yakınlarımız başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma ekip arkadaşlarıma burada hizmeti geçen dostlara teşekkür ediyorum, çünkü bizi buralara getiren onlar, bize duydukları güvenle buralara geldik.

Demirel ilk geldiğinde buranın açılışını yaparken halkımıza seslenerek ben buraya Hüseyin Urlu ve arkadaşlarına sizin için teşekkür etmeye geldim diyordu. Gerçekten bizde halkımıza verdiğimiz hizmetlerle bugünlere geldik. 23 yıl çeyrek asıra yakın bir zaman, tabi inşaatı da düşündüğümüzde çeyrek aşırıda geçiyor. Önemli bir olay böyle bir hastane kurmak, hayal etmek, içinde huzurlu uyumlu çalışan doktor, hemşire arkadaşlarla, teknik arkadaşlarla ve personellerle birlikte bu işleri götürebilmekti. Biz bunları şükür sizlerin de sayesinde başarabildik. Bu maya tuttu bundan sonrada bu ekibin yoluna en iyi şekilde devam edeceğine inanıyorum. Hiçbir zaman maddiyat ön planda olsun diye bir hevesimiz olmadı, ama hizmetimizin kalitesi hep zirvede olsun en üstte olsun diye mücadele verdik ve eğitimlerimizi hiç aksatmadık bu alanda, çünkü buda bizim için çok önemliydi.

Parolamız ‘’ Hiçbir şey insan ve sağlık kadar önemli değildir

Kuru Göz Nedir, Tedavisi Nasıl Olur? Kuru Göz Nedir, Tedavisi Nasıl Olur?

Biz parolamızda ‘’ Hiçbir şey insan ve sağlık kadar önemli değildir ‘’ dedik. Her şey arkasından geldi, halkımıza faydalı hizmetler olarak bu işleri yatırım olarak yaptık ve devam ediyoruz. Kurduğumuz hastanelerde en iyi hizmeti verebilmek ve çaresiz hastaları burada şifa bulmuş olarak gönderebilmek onlara çare bulabilmek bizim için önemliydi. Tüm çalışma arkadaşlarım bu konuda gerekenleri yaptı. Ben onun için ne kadar teşekkür etsem azdır. Hep birlikte inşallah nice yıllarımız olur. Birlikte uzun yıllar işimizi severek, hastalara faydalı olarak bu yola devam etmek dileğiyle. Teşekkür ederim.” dedi.

Salona katılım sağlayan yönetim kurulu üyeleri, doktor, hemşire ve sağlık çalışanları da kürsü alanına davet edilerek hep beraber bu ortak başarıyı kutladılar, 23.yıl için hazırlanan pastayı kestiler.

23. Yıl Kutlamasını İzlemek İçin; https://www.youtube.com/watch?v=VxktMTgb-FI

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim