Avrasya Hastaneler Grubu, değişen yaşam şekline adapte olan hastanecilik anlayışını 1992 yılı Bakırköy Çamlık, 1999 Zeytinburnu Avrasya Hastanesi’nden dünya ile rekabet edecek modern mimarisiyle buluşturarak Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa’ya taşıdı.

Kuruluşunun birinci yılını dolduran Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa, Birinci yaşını Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu’nun başkanlığında tüm hastane personelinin katılım gösterdiği kokteyl ile kutladı.

Avrasya Hastanelerinin geçmişten günümüze nasıl bir yol kat ederek açıldığını anlatan belgeselin izlendiği etkinlikte, birinci yıl pastasının gelmesiyle renkli görüntüler yaşandı.

Hastanenin temelinden bu aşamaya gelmesine kadar emeğine geçen tüm personele teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı-Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin URLU, ‘’Bugün burada açılışımızın 1. yılı sebebi ile toplandık. Hedefimiz hep birlikte vatandaşın beklentisinin üstünde sağlık hizmeti vererek bu oluşumu önce Gaziosmanpaşa bölgesinde daha sonra İstanbul ve Türkiye’nin dışına taşıyarak uluslar arası bir boyut almasını sağlayıp Sağlık Köprüsü oluşturmaktır.

Sağlık turizminde Dünya’nın sayılı ülkeleri arasında yer alan Türkiye’de Avrasya Hastaneler grubu bünyesinde her yıl 95 ülkeden yaklaşık 10.000 uluslararası hasta ziyarette bulunmaktadır. Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa sahip olduğu medikal kaynakları, beş yıldızlı otel konforundaki modern mimarisi ile birleştirerek uluslararası hastalara kaliteli ve avantajlı tedavi paketleri sunmaktadır’’ şeklinde görüşlerini belirterek sağlık turizmine verilen önemi vurguladı.

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Sağlık Turizmi İçin Vazgeçilmez Bir Durak

Hastanecilik sektöründe güven ve hizmet kalitesi her şeydir diyen Sayın Op. Dr. Hüseyin URLU, ‘’Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa’nın kişiye özel, ileri tanı ve tedavi yöntemleri, modern mimari yapısı, teknolojik donanımı sadece Türkiye değil yurt dışındaki hastaları da cezbederek, sağlık turizminde vazgeçilmez bir durak haline geliyor. Tedavi için gelen hastaların İstanbul’u ziyaretlerinin başlamasından evlerine uğurlanana kadar geçen süreçte ihtiyaç duyabileceği her türlü hizmet, sağlık personelimiz ve destek ekip tarafından karşılanmaktadır.

Bugün gelinen noktada, Onkolojik Cerrahi, KVC, Genel Cerrahi, Obezite Cerrahisi, Plastik ve Estetik Cerrahi, Göz ve Diş hastalıkları bölümlerinde uluslararası hasta transferinin yapıldığı görülmektedir’’ diyen Op. Dr. Hüseyin Urlu, ‘’Hem yurt içi hem de yurt dışı hastalara uzman ekibimiz ile hizmet verip insanlarımıza en iyi sağlık hizmetini en iyi şartlarda sunmayı hedeflemekteyiz’’ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim