Bu yıl ikinci mezunlarını veren okulun mezuniyet törenine İcra Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi,İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Demiroğlu,Direktör Mustafa Yurduseven,Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumlusu Yusuf Balay,veliler ve Öğretmenlerden oluşan büyük bir seyirci kitlesi katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu

Mezuniyet töreni öncelikle ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının aziz ruhları için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşını ile başladı. Okul Müdürü Ercan Ekim’ in açılış konuşmasının ardından İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Demircioğlu’nun iyi dilek ve temennileri izledi.

Esenler Uğur Lisesi öğrenci velilerinden Talip Değirmenci veliler adına samimi kısa bir konuşma yaptı.Ardından ingilizce tiyatro ve sonrasında yıl içi etkinlik fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi veli ve öğrencileri oldukça etkiledi.

Süreç Sınıf Öğretmenlerine plaketlerinin verilmesi, skeç gösterisi, Satranç turnuvasında derece yapan öğrencilere ödüllerinin verilmesi,Okul Öğretmenleri Fırat Eredem, Taner Gülen ve öğrenci Fatma Yıldırım‘ın müzik ziyafeti ile izleyenleri büyüledi.

Sonrasında Okul üçüncüsü, ikincisi,ve birincisine ödülleri verildi.Okul birincisi Betül Duran’ın konuşması duygusal anlar yaşattı.İcra Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi’nin okul birincisine ödülü vermesinden sonra okul birincisinin mezuniyet kütüğüne isminin olduğu plakayı çekiçle çakması eşlik etti.

Sunucu Mustafa Kemal Özkan' ın sahneye tüm öğrencileri sınıf sınıf çağırmasıyla büyük bir coşku içerisinde öğrenciler keplerini attı.Görülen manzara velilere oldukça duygusal anlar yaşattı.

Öğrencilerin ve Velilerin coşkulu bir şekilde katılım sağladığı programın sunuculuğunu Coğrafya Öğretmeni Hülya Gökgöz,Edebiyat Öğretmeni Mustafa Kemal Özkan üstlendi. Program Veli ve öğrencilerin yoğun katılımıyla fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim