Geçen sene evlenen Kadir Cihan Karagözlü'yü de Hain Saldırıda şehit verdik 

Bu sabah (7 Haziran 2016) Fatih ilçesi Vezneciler semtinde Çevik Kuvvet Polis aracına yapılan saldırıda hayatını kaybeden 7 Polisten birisi de Zeytinburnu'nun sevilen siması Zeki Karagözlü'nün oğlu Kadir Cihan Karagözlü oldu.



Zeytinburnu İlçe Mülki İdare Amirleri Evinin önünde şehidin babasına ve ağabeyine taziye ziyaretinde bulundu  

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Gazetemizin imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner olayı duyar duymaz Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat ile beraber Yenibosna da bulunan Adli Tıp Kurumuna gitti.



Yenibosna'da Bulunan Adli Tıp Kurumuna gittik

Zeytinburnun'da hareket ederek Ali Tıp Kurumuna gittik. Merhum'un babası Zeki Karagözlü,Abağebeyi Yasin Hakan Karagözlü,anesi ve diğer yakınlarını alarak Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi 54 Sokaktaki evine geldik. Daha sonra Zeytinburnu ilçe kaymakamı Ali aşkın Balaban,Belediye başkanı Murat Aydın,Eminiyet amiri Erdem Torlak ,ilçe müftüsü İsmail Gökçen taziyelerin kabul edildiği sokağa geldi.  
 

Yasin Hakan Karagözlü Tek Kardeşi Olan Kadir Cihan Karagözlü'yü Terör'e Kurban vermenin acısını yaşadı 

Zeki ve Yasin Karagözlü Ateş Düştüğü yeri yakıyor "Ciğerlerimiz yanıyor dediler"


Gazetemizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'e ayak üstü bir açıklama yapan şehidin babası ve ağabeyi içimiz yanıyor. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Hiç bir kimse ülkemizi bölemez ve yıkamaz. Çok acılıyız açıklamasında bulundular. 

Şehit Merhum Kadir Cihan Karagözlü Yarın son yolculuğuna uğurlanacaktır

Adli tıp kurumunda işlemleri yapılan şehidin yarın (8 Haziran 2016) öğlen namazına müteakip FATİH camisinde kılınacak cenaze namazından sonra ebedi yolculuğuna uğurlanacaktır.

Okurlarımıza Duyurur ...

Hatlarımızı kilitleyen okurlarımıza teşekkür ederiz.Trabzon başta olmak üzere ülkenin bir çok yerinde arayan okurlarımız kabristan ve cami yeri için bilgi soruyorlar. Onlara cevap olması açısından Fatih Camisinde 8 Haziran 2016 öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra ebedi yolculuğuna uğurlanacaktır. 

Elimizde patlamadan hemen sonra çekilen olay yeri ile alakalı çok acı görüntüler var. Ancak yayın yasağı olduğu için yayınlayamıyoruz. Yayın yasağı kalkar kalkmaz yayınlayacağız.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim