Yaşar Güner ve Ekibi Yöresel Günlerin Verimli Geçmesine Büyük Katkı Yaptı

Aynı zamanda Zeytinburnu Tüm Giresunlular Dernek Başkanı’ da olan İş adamı Yaşar Güner ZEYDEF başkanlığını yıllardır başarılı bir şekilde yapıyor. Bu sene 13.kez yapılan Yöresel Günlerin’de başarılı olması için üye olan ve olmayan dernek başkanları ile yaptığı toplantılarda herkesin stantlarına sahip çıkması ve boş bırakmaması adına gerekli hatırlatmaları yaparak etkinliğin daha başarılı olmasını sağladı.


İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu 


ZEYDEF Başkanı Güner Gazetemize Şunları Söyledi: “
Belediye Başkanımız sayın Murat Aydın ve ekibi 13 yıldır ilçemizde yaşayan değişik yörelere mensup insanların Yöresel Günler kapsamında bir birleri ile tanışıp sosyal aktiviteler yapmaları adına bir çok çalışmaya imza atıyor. Bunların en önemlilerinden birisi de  hiç şüphe yok ki Yöresel Günler etkinliğidir. Bu etkinliğin hazırlık süresinde ve etkinlik anında bizimle sık sık istişarede bulunan sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı Gönül Demirel’e ve Sosyal işler müdürümüz sayın Sami Ünlü’ye teşekkür ederim” diyen Yaşar Güner sözlerini şu şekilde tamamladı “Yöresel Günlerin son gününde halkımıza bir ikramımız olsun düşüncesi ile üye derneklerle beraber verdiğimiz karar gereği Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanında yüzlerce vatandaşa döner ikramı yaptık. Belediye başkanımız da döner keserek bu çalışmamıza ortak oldu. İnşallah gelecek yıllarda ZEYDEF çatısı altına bir çok  dernek daha girecek ve bizlerde  Belediyemiz ile daha güzel işlere imza atarız “dedi.

Belediye Başkanı Murat Aydın  ve Dernek Başkanları Yöresel Günlerin Son Gününde Halka Aşure Dağıtımı da yaptı

Zeytinburnu Belediyesinin yıllardır Muharrem ayında halka dağıttığı aşurenin başlangıcını bu sene Yöresel Günlerin Yapıldığı 15 Temmuz Meydanında başlattı. Belediye başkanı ve Dernek başkanları yüzlerce kap aşure dağıtarak  vatandaş ile sohbet etti.

Yöresel  Günlere katılan dernek başkanlarına plaket verilmesi ile son buldu.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim