Zeytinburnu Belediye başkanı Kapanış töreni için İstanbul Times TV mikrofonlarına şunu söyledi


Eşi ile birlikte kapanış törenine katılan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın İstanbul Times Tv mikrofonlarına şunları söyledi “ Bu sene 12.sini yaptığımız Yöresel Günlerin başlama ve bitim süresi  başlangıçta 16/25 Ekim tarihleri arası olarak planlamıştık. Ancak daha sonra 30 Ekim 2015 tarihine kadar uzatarak etkinliklerimize devam ettik. Zeytinburnu halkı geniş manada yöresel günler etkinliğine katılarak diğer yöre insanlarımız ile bir etkileşim içinde bulundu. Bu etkinliğimize katılan derneklerimizin idarecilerine, bu çalışmamızı geniş kitlelere ulaştıran basın mensuplarına ve ilçe halkına teşekkür ederim”
dedi.


İstanbul Times Haber Merkezi
 


Dernek Başkanlarının tümü İstanbul Times Tv den Çağla Pekgüleç’e Yöresel Günler Lezzet festivali ile alakalı görüş ve düşüncelerini beyan etti.

KAS-DER Zeytinburnu Şube başkanı Ayhan Akduman, Zeytinburnu Ordulular dernek başkanı Recai Memiş,Balıkkesir Gönen Hodul Köyü dernek başkanı Adem Kızlıcık,Afyonklarahisar dernek başkanı Adem Honça,Bitlis  Muş Sason dernek başkan vekili Mehmet Nezir İlgömrmüş,Tüm Samsunlular dernek başkanı Davut Genç,Elazığ dernek başkanı Nazir Güler, Sinop dernek başkanı Mehmet Çakır başta olmak üzere Yöresel Lezzetler festivaline katılan bütün dernekler İstanbul Times Tv ekranlarında etkinlik ile alakalı duygu,düşünce ve beklen- ilerini paylaştı.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim