Açılış Konuşmasını Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal Yılmaz Yaptı

Kahvaltıdan sonra ilçe başkan yardımcısı Cemil Kırış’ın yapmış olduğu yemek duasından sonra ilçe başkanı Kemal Yılmaz açılış konuşması yaptı.  

İstanbul Times Haber Merkezi 

30 Ekim 2016’da yapılan genel merkez kongresinden sonra eski Sivas belediye başkanı Temel Karamollaoğlu’nun genel başkan seçilmesi ile beraber yeni bir heyecan ile sahalara inen saadet partisi teşkilatları Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile  bir araya gelmeye  devam ediyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe teşkilatı  da Mahalle Muhtarları, Dernek ve spor kulübü  başkanları yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi. İstişare toplantısı öncesi ilçe başkanı Yılmaz şunları söyledi Öncelikle hepinizi Allah’ın selamı ile selamlamak istiyorum Esselamünaleyküm şu an burada ilçemizin bütün Mahalle Muhtarları, çok sayıda dernek ve spor kulübü başkanımız, yerel basınımız ile beraberiz, davetimize icabet ettikleri için hepsine çok teşekkür ederim. Saadet partisi olarak bizim amacımız Allah’ın rızasını kazanmaktır. 15 Temmuz’da  ABD,Almanya,İsrail  ve diğer batılı ülkeleri bazı kuklalar kullanarak ülkemizi Suriye gibi bir kaosun içine atmak istediler. Allah’ın yardımı ve halkımızın gayreti ile hep beraber bu belayı def ettik. Ama Kuklayı görüp kuklacıyı görmezsek olayı  sağlıklı bir şekilde  çözemeyiz .Aslında daha uzun konuşmak  mümkün ama  il bakan yardımcımız zaman kalması açısından ben konuşması kısa keseceğim. Tekrar  davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

SP. İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bilal  Ay “Saadet Partisi Mutlaka İktidar olacak dedi”

Saadet Partisi İstanbul İl başkanı ve aynı  zamanda Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Birol Aydın’ın olağanüstü YİK  toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitmesinden dolayı  vekaleten il başkan yardımcısı Bilal Ay’ın katıldığı toplantı çok renkli geçti. Bilal Ay şunları söyledi ”Konuşmama başlamadan önce olağanüstü YİK  toplantısı için Ankara’ya gittiği için burada olmayan il başkanımız Birol Aydın’ın selamlarını size getirdim. Biz Ak Partinin yaptığı iyi işlerine teşekkür ediyoruz. Mesela yapılan yollara, Hastanelere Marmaray’a Köprülere bir itirazımız yok ve teşekkür ediyoruz. Çünkü bunları sadece Ak Partililer değil hepimiz kullanıyoruz. Ancak yaptığı  yanlış  ve hataları  da  söylemek bizim görevimiz. Biz yıllardır diyoruz ki İslam birliğini kuralım. ABB, İsrail ve Avrupa  Birliği bizim gelişmemizi istemez. 15 Temmuz’da ki darbeyi FETÖ yaptı dersek Kuklayı  görüp kuklacıyı görmemektir. Biraz  önce adını verdiğim devletler iş birliği yaparak kuklalarını ülkemize  karıştırmaya  gönderdiler. Cumhurbaşkanı başta olmak üzere Ak Parti  kadroları  sık sık üst  akıldan bahsediyorlar. Bu üst akılın kim olduğunu bildikleri halde İncirlik  Üssünü kapatmıyor. Bir diğer sorun da 2002 den önce eski para birimi ile Türkiye’nin dış  borcu vardı.  Bugün ise 660 katirilyonu  geçmiş durumda. Hükümetin IMF ye borucmuz bitti demesi şuna benzer  bir bakkal düşünün bir çok yere borcu var a ma Fıran’a  olan   borcunu  ödediği zaman  benim fırına borcum yok diyor ama diğer yerlere olan borcu 60 katı arttımşsa bu sözün  bir anlamı olurmu ? Araba satıldı,konut satıldı  ekonomi iyi demek koskoca bir yalandır. Çünkü herkes şu an uzun süreliğne borçlu. Satılan arabalar ve konutlar da borç ile alınmıştır. Herkes cebine baksın ekonominin ne halde olduğunu görsün.  Bugün okulların önüne gidin öğrenciden daha çok kapıda bekleyen veliler var.Bonzai denen senteik uyuşturucu her yerde satılıyor.Geçen gün Esenler’de bir  eve gittik çocukları madde bağımlısıymış.Çocuğa sorduk  bize aynen şu nu dedi 100 arkadaşmdan 90’ı  bonzai içiyor dedi.

Televizyonlarda haber izlediğiniz zaman içiniz kararıyor. Rahmetli Erbakan Hoca ne diyordu bir ülkenin gücü topu tüfeği değil imanlı gençliğidir. 15 Temmuz’da  darbe imanlı halkımızın cesareti ile engellendi. Ama şu an imanlı gençlik bonzai gençliğine dönüyor. Ahlak ve İmanlı bir gençlik isteyen  Erbakan Hocamızın haklılığı 15 Temmuz’da bir kez daha tescillendirmiş oldu. Aslında konuşacak çok     şey var ama sabahın bu saatinde sizleri yırmak istemiyorum. Gelin hep beraber Saadet Partisini  TBMM’ne taşıyalım” dedi.     

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner bütün Saadet Partililer çok güzel  konuşuyor ama bunlar seçim sandığına yansımıyor. Neden sorusnu sordu. İl Başkan yardımcısı Bilal Ay ise bu soruya şu şekilde cevap verdi. Hepinizde çok iyi biliyorsunuz ki Ak Parti elindeki medya gücü ile her seçim öncesi olağanüstü durumlar oluşturarak seçime girdi. Bizim seçmen de ben Ak Partiye oy  vermezsem CHP gelecek diyor. Bize oy verecek CHP seçmedi de Ben CHP ye oy  vermezsem AKP gelecek diyor                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           işte  bir de önümüzde % 10 seçim barajı var ve biz meclis’e vekil veremiyoruz dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)                  

 

Editör: TE Bilisim