Muhtar Edanur Menteş herkese teşekkür etti

“Öncelikle muhtar seçildiğimin 5.ayında binlerce kişinin katıklımı ile yaptığımız sünnet merasimimize katılımı ile beni onure eden Kaymakamımız sayın Mehmet Makas’a,Belediye Başkan vekilimiz Sayın Hurşit Bekaroğlu’na,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı sayın A.Selami Delibalta’ya, CHP İlçe başkanı sayın Metin Doğan’a, Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Sayın Onur Dolar’a, İyi Parti ilçe başkan vekili Erdinç Bayraktar’a, CHP Meclis üyesi Hasan Hüseyin Üsküdar’a Av. Asım Güven’e, İyi Parti Meclis üyesi Mustafa Gürele’ ye,Sponsorlarımız iş adamı Satar Kaşkorse sahibi Celal Altuğ’ a Sayın İbrahim Balcı başta olmak üzere azalarıma,seçmenlerime ve evlatlarını sünnet ettiren ailelerimize huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sünnet şölenine katılmak istedi ama tören Hava Muhalefeti nedeni ile erken bitince Muhteşem ziyaret gerçekleşemedi

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Balıklı Yolu Caddesin sünnet şöleni için yetkili kurumların onayı ile trafiğe kapatılarak platform ve masalar kuruldu. Çocukların sünnet düğüne ortak olmak isteyen binlerce mahallesi Muhtar Edanur Menteş’in davetine icabet etti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Muhtarın seçmeni olan Av. Abdullah Güler davete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da getirebileceğini ifade etti. Ancak yağmurun yağma ihtimaline binaen ve ilçe Mülki idare amirlerin konuşmalarını kısa tutmalarından saat 23.00’ a kadar sürmesi beklenen düğün’ün protokol kısmı alanda ayrıldığı için Muhtar Edanur Menteş düğünün bittiğini ifade ettiğinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan rotasını başka yöne cevirdi.

Kaymakam Mehmet Makas Muhtarlarımız sosyal olaylara parmak basıyor dedi

Öncelikle Türkiye’nin en genç Kadın muhtarı Edanur Menteş kardeşime yaptığı bu güzel organizasyon için teşekkür ederim. Muhtarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın yaptığı bu tür güzel ve hayırlı çalışmalarından dolayı devletimizin yükü biraz hafifliyor. Muhtarımız ve ekibine teşekkür ederim dedi. Muhtara Zeytinburnu ilçesine yaptığı katkılardan dolayı plaket takdimi yapıldı.

Programa Belediye başkan vekili olarak katılan başkan yardımcısı Hurşit Bekaroğlu’da başkan Ömer Arısoy’un plaketini aldı. Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A.Selami Delibalta, Yedikule Gögüs Hastanesi Başhekimi ve doktoruna da katkılarından dolayı plaket takdime dildi. Ayrıca Sponsor Star Kaşkorse sahibi Celal Altuğ ve Balcı Bilişim’in sahibi İbrahim Balcı’ ya da bire plaket takdim edildi.

Sünnet olan çocukların anne ve babaları şunları söylediler

Bir çok insan için sünnet parası,elbise ve.çok şey olmayabilir ama bizim gibi dar gelirli aileler için bu çok büyük bir külfet. Sağ olsun muhtarımız Edanur Menteş bize önemli bir bizim bu sorunumuza el atarak bizi rahattı. Kendisine çok ama çok teşekkür ederiz. Ayrıca ilçe kaymakamımız başta olmak üzere düğünüze katılan bütün protokol üyelerine teşekkür ederiz diyerek duygularını ortaya koydular.

Sponsor İş adamı Star Kaşkorse-Riba'nın sahibi Celal Altuğ ise yapılan organize'nin muhteşem olduğunu ifade ederek Mahalle Muhtarımız Edanur Menteş başta olmak üzere emeği geçen herkesi kutlarım dedi.

Zeytinburnu’nun kitabını yazan gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’ de şunları söyledi…

Türkiye’nin en genç Kadın muhtar olan Zeytinburnu Telsiz Mahallesi muhtarı Edanur Menteş’in 40 tane yavrumuz için Türk örf ve adetlerine göre bütün gerekleri en güzel şekilde yerine getirip muhteşem bir sokak düğünü ile hayatları boyu unutamayacakları güzel bir düğün yaşatmış olmasından dolayı teşekkür ederim.

İlçe Kaymakamız sayın Mehmet Makas’ın da dediği gibi muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız da halkın sorun ve sıkıntılarının çözümü için ellerinden geleni yapara devlet millet kaynaşmasını sağlıyorlar söylemine aynen katlıyorum. Eda Muhtarımızın yaptığı bu çalışmayı çok önemsiyorum.

Kendisine ciddi şekilde destek olan annesi Türkan Menteş ve Babası Mehmet Menteş’in olağanüstü çabaları da unutulamaz. Allah hepsinden razı olsun der Başarlar dilerim” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim