İbrahim Cin Teşekkürler Zeytinburnu dedi

Seçim sürecinde Ak Parti Belediye başkan adayı Ömer Arsıoy’u hiçbir zaman yalnız bırakmayarak seçim çalışmasında akıtması gereken terini akıtan Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi iş adamı İbrahim Cin mazbatasını alıp özel kalem müdürlüğünde işlemlerini yaptırıp ilk meclis toplantısına katıldıktan sonra gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e şunları söledi: “ Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanımız sayın A. Selami Delibalta, Belediye başkanımız sayın Ömer Arısoy ve parti teşkilatımızın bütün kademeleri samimi ve içtenlikle çalıştılar. Başlangıçta bazı dostlarımız bizi altı puan geride gösteriyorlardı.

Zaten 20 sene Zeytinburnu halkına hizmet eden Murat başkanımız da devir teslim töreninde Ömer Arısoy ve arkadaşları seçimi bir seçim çalışması yaparak adeta Zeytinburbu seçimini Aslanın midesinde aldılar diyerek ne kadar zor bir seçimi kazandığımızı binlerce kişinin katıldığı törende yaptığı konuşmada ifade etti.

Zeytinburnu’nun sevilip sayılan iş adamı Ak Parti Meclis üyesi sözlerine şu şekilde devam etti:

Çncelikle Ak Parti’nin bir meclis üyesi olarak bize oy veren ve % 50’nin üstünde bir oy oranı ile Zeytinburnu Belediyesini adayımız Sayın Av.Ömer Arısoy’a emanet eden Zeytinburnu halkımıza, özellikle ülkemizin bir çok tarafında Ak Partimizin yüksek oy almasına katkı sunan Doğu ve Güneydoğu Anadolu’lu seçmenlerimize, Sivil toplum kuruluşu başkanları başta olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan Zeytinburnu halkımıza kendim ve partim adıma çok ama çok teşekkür ederim.

Başkanımız Ömer Arısoy ile beraber halkımıza en güzel hizmeti sunacak başkan yardımcılarımıza başarılar dilerim

Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi iş adamı İbrahim Cin başkan yardımcıları için şunları söyledi ”Belediye başkanımız sayın Ömer Arısoy mazbatalarımızı alır almaz akabinde ikk meckis toplantısında bizleri bir araya getirdi. Grup Başkan vekillerimizi ve 2.Grup başkan vekillerimizi seçtik. Akabinde komisyon seçimleri oldu. Seçimden 2 hafta sonrada başkanımız yardımcılarını açıklayarak hızlı bir şekilde çalışmaya başladı. Sizin aracılığınız ile başkan ayrdımcısı olarak seçilen Mahmut Akmeşe, Av.Saffet Öz,Sertaç Güleç, Osman Dinç, Hurşut Bekaroğlu arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

Gerek seçim sürecinde gerekse de seçimlerden sonra çalışmalarımızı ve sesimizi halkımıza duyuran basın mensuplarımıza da teşekkür ederim şeklinde konuştu.

31 Mart seçimleri sonrası Zeytinburnu Belediye Meclis Dağılımı şu şekilde oldu :

Ak Parti Meclis üyeleri :

1.Fatih Aydoğan

2.Cemal Merdan

3.Fatma Balcı

4.Serdar Duran

5.Sami Yapar

6.Bilal Akgül

7.Cüneyt Tezcan

8.İbrahim Cin

9.Yücel Elibol

10.Reşat Ok (Ak Parti’den istifa ederek MHP nin meclis üyesi oldu)

11.Hurşit Bekaroğlu

12.Fikret Tuncer

13.Mahmut Şengül

14.Reşide YÜKSEL

15.Halis Özgenç

16.Beytullah Bıyık

17.Adem Ulocak

18.Ali Çebi

19.Rıdvan Çakar

Kontenjan Adayları :

1.Muhammet Kaynar

2.Abdulhakim Kaya

3.Hakan Güler

4.Rıdvan Durmaz

CHP Zeytinburnu Belediye Meclis Üyeleri

1-Süleyman Uluocak
2- Düzgün Kaya
3- Asım Güven
4- Metin Aytekin Gazioğlu
5- Hasan Ali Hayıroğlu
6- Şemsettin Loklar
7- Cemal Aydar
8- Mustafa Güreler
9- Beste Dede
10- Selamettin Yeniyol
11- Satılmış Oral
12- Eyüp Cankurtaran
13- Hasan Hüseyin Üsküdar
14- İsmail Terzi

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajası (İTHA)

Editör: TE Bilisim