Dernek Başkanı Suat Sarıkaya “şehitlerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz” dedi

Dernek başkanı Suat Sarıkaya’nın gazetenize yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi “Başkan yardımcımız ve aynı zamanda kadın kollarından da sorumlu olan Canan Aysöndü hanım ve yönetiminin talebi üzerine 2016 yılının bitimine sadece bir gün kala dernek  merkezimizde bütün şehirlerimizin ruhlara hediye edilmek üzere Kur’an - ı Kerim ve Mevlid-i şerif okutmak istediler. Biz de bundan dolayı çok mutlu olduk. Dernek üyemiz sayın Orhan Sarıkaya’nın sponsorluğunda  ikramlarımızı hem davetlilere hem de  çevre esnafına yaptı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.  

İstanbul Times Haber Merkezi

Canan Aysöndü Allah okuduğumuz Kur’an ayetlerini ve dualarımızı kabul etsin

Aysöndü ”Hava muhalefeti olmasına rağmen bizi yalnız bırakmayan bayanlarımıza teşekkür ederiz. Dernek başkanımız sayın Suat Sarıkaya her daim maddi ve manevi olarak  bayanlarımızın yaptığı programlara destek oluyor. Allah kendisinden razı olsun. Bir kez daha ülkenin bekası adına canlarını veren bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

Dernek başkanı Suat Sarıkaya ”2017 yılının ülkemiz için kazası belasız bir yol olmasını dileyerek inşallah 2016 da yaşanan olumsuzluklar 2017 de yaşanmaz temennisinde bulundu.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajsansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim