ZEYMADER  27 Mart 2016 da Kongre yapacak

Dernek başkanı Suat Sarıkaya başkanlığında tam bir şekilde toplantıya katılan yönetim kurulu üyeleri  önemli  kararlar aldı.

27 Mart 2016 saat 14.00 da dernek merkezinde yasa gereği olağan  kongresini yapacak. Logo tasarımı için karar verildi. Dernek’in iç ve dış                                                                                 bakımı için  kararlar alındı . Gündem  maddeleri görüşüldükten sonra  Sanayici iş adamı Motif Vakfı başkanı Mehmet Zeki Baykal şirketinde ziyaret edilerek yapılan ve yapılacak çalışmalar anlatıldı. Baykal ziyaret nedeni ile  çok murtlu olduğunu ifade ederek uyum ve ahenkli bir çalışma yapan bu yönetim kurulu Başarılı işlere imza atacak. Hemşehrileriniz için dernekçilik gibi  zor ve meşakkatli bir çalışma içine girdiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Daha sonra başarılı çalışmalara imza atan Zeytinburnu Sinoplular Dernek başkanı iş adamı ve Zeytinburnu Ak Parti Belediye  meclis üyesi Mehmet Çakır ve yönetimi ziyaret edildi.

Mehmet Çakır ziyaret nedeni ile şunları söyledi ”Dernekçilik önemli bir sivil toplum faaliyetidir. Siz  ve biz Zeytinburnu’nda dernek kurmamış olsaydık bugün birbirimizi tanıma imkanı belki bulamayacaktık.

Malatyalılar gerçekten dernek ve vakıfçılık işlerini bilen bir vilayetimizdir. Zeytinburnu Tüm Malatyalılar derneği olarak yönetiminizin çoğunu tanıyorum. Hepsi kendi alanında toplumda saygı gören başarılı  kişiler. Allah çıktığınız yolda sizleri muvaffak etsin” dedi.     

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği (ZEYMADER) başkanı Suat Sarıkaya ‘da her iki ziyarette de amaçlarının Malatyalıların birlik ve beraberliği olduğunu ifade ederek her iki başkandan kendisine ve yönetimine karşı  gösterilen samimi yaklaşımdan dolayı memnun olduğunu ifade ederek bu tür çalışmalarımız artarak devam edecek dedi.

Kanynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim