Halka bir açıklamayı çok görmeyin...

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) muhabirleri daha önce Zeytinburnu Zübeyde hanım Caddesi Belediye karşısındaki yolun çöktüğünü ilk haber yapan yayın kuruluşu olmuştu. Bir süre sonra Marmaray çalışması yapan Ulaştırma Bakanlığı gerekli güçlendirrme çalışmasını yaparak yolu trafiğe açtı. Ancak kısa bir süre sonra bu kezde aynı caddenin ortasında sorun oluştu ve bu kezde burası trafiğe kapatıldı. Bugün (1 Ağustos 2015 saat 8.15 itibari ile) Zübeyde hanım caddesinin trafiği Abay İmam Hatip Ortaokulu yanından itibaren trafiğe kapatıldığını fotoğrafladık.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

Ulaştırma-Haberleşme ve Denizcilik  Bakanlığı Acilen Neler Olduğunu Halka Söylesin...

Marmaray projesi kapsamında çalışma yapan bakanlığın ciddi bir sorun gibi duran ve aylardır trafiği kapatılan Zübeyde hanım caddesindeki sorun için basına ve halka bir açıklama yapılmamış olması sorumsuzluk örneği olarak görülüyor.

Zübeyde hanım caddesinde ikamet eden ve adını açıklamak istemeyen bir okurumuz şunları söyledi "Son yıllarda burada ciddi haksızlıklar yapılıyor. Bizler Zübeyde hanım caddesinde ev satın alırken denizi görüyoruz diye daha fazla bir bedel ödeyerek evlerimizi satın aldık. Ancak bir çok tartışmaya konu olan ve bizim deniz ile bağımızı kesen 16/9 projesi önümüze kule gibi  39 kat şeklinde dikildi. Bu yetmezmiş gibi son bir yıldır da yolun kayması neticesinde rahat bir uyku uyuyamadık. Her geçen gün caddenin yeni bir kısmının tarafiğe kapatılıyor olması endişelerimizi daha da artırıyor. Bakanlık ve belediye acilen bizlere ve bu güzergahı kullanan sürücülere bir açıklama yapsın" dedi.

Yayın grubu olarak merkezimizin bulunduğu Zeytinburnu ilçesinin en işlek caddelerinden birisi olan Zübeyde hanım'da meydana gelen bu sorunlar ile alakalı Ulaştırma Bakalığından acilen bir açıklama bekliyoruz.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)





Editör: TE Bilisim