Beşir Ayvazoğlu 40 kişilik Seçici kurul ile en iyileri seçti

Mimar Sinan Güzel Sanalar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü,T.C. Kültür ve Turizm  Bakanlığı,İstanbul  Büyükşehir Belediyesi ve Albayraklar Grubu’nun da katkı verdiği etkinlikte, Hüsn-i Hat, Tezhip, Minyatür, Çini, Ebru, Kaatı,Cilt ve Kalemişi dallarından eserlerin sergilendiği serginin açılış kurdelasını Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,Beşir Ayvazoğlu başta olmak üzere seçici kurulun bir çok üyesi ve destek veren kuruluşların temsilcileri hem sergi açılışına hem de ödül törenine katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Zeytiburnu Kültür ve Sanat merkezi hınca Hınç doldu taştı

Kültür Müdürlüğüne atandığı günden beri yapılan programların verimli  geçmesi için samimi çalışmalar ortaya koyan Veli Koç ve çalışma  arkadaşlarının  çabası ZKS’ nin tıklım tıklım dolmasında kendisini iyiden iyiye hissettirdi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve diğer protokol üyeleri sanatseverlerin hem sergi açılışına hem de ödül törenine yoğun ilgi göstermelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Sergi açılışından sonra ödül töreni için salona geçildi. Yapılan protokol konuşmalarından sonra dereceye girenlerin ödülleri protokol  üyeleri tarafından takdim edildi.

Kaynak :İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA) 

 

 

Editör: TE Bilisim